Här hittar du privatlån som skräddarsys för dig och dina behov. Vi erbjuder lån upp till 400 000 kr utan säkerhet och med bra ränta. Ansöker du idag kan du ha pengarna inom 3 dagar.

Försäkra ditt lån om något oförutsett skulle hända

När du tecknar en betalförsäkring på ditt befintliga lån så ersätter vi lånets räntekostnad och amortering i upp till 12 månader om du skulle bli:

  • Sjukskriven
  • Ofrivilligt arbetslös
  • Inlagd på sjukhus
Höj ditt lånHöj ditt lån

Vill du höja ditt privatlån hos oss?

Du som redan har ett privatlån hos oss har möjlighet att höja ditt lån. Här kan du få reda på mer om hur det går till när du vill höja ditt lån.

Så här fungerar ett privatlån

Vad är egentligen ett privatlån?

Privatlån kan du ansöka om när du vill renovera badrummet, köpa en ny bil eller sänka dina månadskostnader genom att samla dina lån till ett stort och billigare privatlån. Du kan låna upp till 400 000 kr hos oss utan säkerhet, med upp till 15 års återbetalningstid.

Räkna på ditt privatlån

Det är viktigt att du har råd med privatlånet. I vår lånekalkylator kan du själv räkna ut ungefär hur mycket lånet kommer att kosta dig varje månad. Du ändrar enkelt lånebelopp och återbetalningstid för att ta reda på vilket lån som passar dig.

Vad krävs för att få ett privatlån?

För att du ska få låna pengar av oss måste du fyllt 20 år och ha en fast inkomst på minst 100 000 kr om året. Vi kontrollerar därefter din betalningsförmåga genom att ta en kreditupplysning. Är du långtidssjukskriven eller har en betalningsanmärkning kan du tyvärr inte ansöka om ett lån.

Hur går det till att ansöka om ett privatlån?

Hos oss kan du ansöka om ett privatlån online, via post eller genom att ringa vår kundservice. Det är gratis att ansöka och du förbinder dig inte till något. När vi har behandlat och beviljat din ansökan kan du signera avtalet med BankID eller skriva under det hemma i lugn och ro. Pengarna sätts in på ditt konto inom 1-3 dagar.

Kan jag höja ett befintligt lån?

Är du ny kund och vill höja ditt lån så fyller du in en ny låneansökan där du anger det totala lånebeloppet efter höjningen. Totalbeloppet utgörs alltså av ditt existerande lån plus summan du vill höja lånet med. Beviljar vi höjningen löser vi ditt befintliga lån och betalar ut mellanskillnaden så fort vi kan.

Privatlån med bra ränta

Räntan på ditt privatlån bestäms efter att vi har behandlat din ansökan och tagit en kreditupplysning. Uppläggningsavgiften är 399 kr oavsett hur mycket du väljer att låna. 

  • Lånebelopp 10 000–400 000 kr
  • Rörlig ränta: 4,21–19,14 %
  • Återbetalningstid: 1-15 år

Hur snabbt betalas lånet ut?

När du fyllt i vår enkla låneansökan online, dröjer det inte länge tills du har pengarna. Privatlånet betalas ut inom 1-3 dagar efter att vi fått in ditt signerade avtal.

Lån med medsökande, vad innebär det?

Lånar du pengar tillsammans med någon har du större chans att få lånet beviljat. En person blir då huvudsökande och den andra medsökande. Som bank betyder det att säkerheten ökar och vi kan ge dig bättre lånevillkor.

Har du några frågor?

Låt vår kundservice hjälpa dig eller sök bland vanliga frågor.