Här hittar du privatlån som skräddarsys för dig och dina behov. Vi erbjuder lån upp till 500 000 kr utan säkerhet och med bra ränta. Ansöker du idag kan du ha pengarna inom 3 dagar.

Låna till bil

Låna pengar till en ny bil eller kanske för att laga den gamla? Ta reda på vad din kostnad skulle bli.

Låna till renovering

Vill du låna pengar för att renovera ditt kök eller kanske ett badrum som börjar bli litet slitet?

Vill du höja ditt lån?

Logga in och ange önskat belopp så får du reda på vad ditt nya lån skulle kosta per månad?

Räkna på ditt privatlån här
Ange belopp mellan 10 000 och 500 000 kr
Välj återbetalningstid
1 239 krMånadsbelopp
8,77 %Effektiv ränta*
10 år
1 441 krMånadsbelopp
8,80 %Effektiv ränta*
8 år
1 782 krMånadsbelopp
8,86 %Effektiv ränta*
6 år
2 058 krMånadsbelopp
8,89 %Effektiv ränta*
5 år
2 474 krMånadsbelopp
8,94 %Effektiv ränta*
4 år

*Exempel på ränta. Din individuella ränta visas först på din offert när ansökan är komplett ifylld och slutförd. Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 7,98 % och 8 års återbetalningstid uppgår den effektiva räntan till 8,80 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 19 kr per månad och uppläggningsavgift om 399 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1 441 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 138 282 kr fördelat på 96 avbetalningar. Exemplet, som är beräknat 2021-10-22, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning till närmaste högre krona tillämpas. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter.

Räntan för våra privatlån bestäms individuellt och baseras på dina ekonomiska förutsättningar, lånets storlek och återbetalningstid. Vi genomför alltid en kreditupplysning för att få information om din nuvarande ekonomiska situation så att vi kan erbjuda dig rätt privatlån och rätt ränta.

Försäkra ditt lån om något oförutsett skulle hända

När du tecknar en betalförsäkring på ditt befintliga lån så ersätter vi lånets räntekostnad och amortering i upp till 12 månader om du skulle bli:

  • Sjukskriven
  • Ofrivilligt arbetslös
  • Inlagd på sjukhus
Privatlån - Resurs Bank - Samla lånPrivatlån - Resurs Bank - Samla lån

Samla dina lån och krediter hos oss och spara pengar!

Har du lån och krediter både här och där? Det kan bli dyrt och krångligt att hålla reda på alla räntor, räkningar och avgifter varje månad. Det kan också innebära att du betalar mer än du behöver på grund av varierande räntor och fasta avgifter. Ta reda på hur du kan samla alla dina lån och krediter hos oss och du kan spara tusenlappar varje månad.

Så här fungerar ett privatlån

Vad är egentligen ett privatlån?

Privatlån kan du ansöka om när du vill renovera badrummet, köpa en ny bil eller sänka dina månadskostnader genom att samla dina lån till ett stort och billigare privatlån. Du kan låna upp till 500 000 kr hos oss utan säkerhet, med upp till 15 års återbetalningstid.

Räkna på ditt privatlån

Det är viktigt att du har råd med privatlånet. I vår lånekalkylator kan du själv räkna ut ungefär hur mycket lånet kommer att kosta dig varje månad. Du ändrar enkelt lånebelopp och återbetalningstid för att ta reda på vilket lån som passar dig.

Vad krävs för att få ett privatlån?

För att du ska få låna pengar av oss måste du fyllt 20 år och ha en fast inkomst på minst 100 000 kr om året. Vi kontrollerar därefter din betalningsförmåga genom att ta en kreditupplysning. Är du långtidssjukskriven eller har en betalningsanmärkning kan du tyvärr inte ansöka om ett lån.

Hur går det till att ansöka om ett privatlån?

Hos oss kan du ansöka om ett privatlån online, via post eller genom att ringa vår kundservice. Det är gratis att ansöka och du förbinder dig inte till något. När vi har behandlat och beviljat din ansökan kan du signera avtalet med BankID eller skriva under det hemma i lugn och ro. Pengarna sätts in på ditt konto inom 1-3 dagar.

Kan jag höja ett befintligt lån?

Är du kund och vill höja ditt lån så fyller du in en ny låneansökan där du anger det totala lånebeloppet efter höjningen. Totalbeloppet utgörs alltså av ditt existerande lån plus summan du vill höja lånet med. Beviljar vi höjningen löser vi ditt befintliga lån och betalar ut mellanskillnaden. Läs mer om hur du kan höja ditt befintliga lån här.

Privatlån med bra ränta

Räntan på ditt privatlån bestäms efter att vi har behandlat din ansökan och tagit en kreditupplysning. Uppläggningsavgiften är 399 kr oavsett hur mycket du väljer att låna. 

  • Lånebelopp 10 000–500 000 kr
  • Rörlig ränta: 4,22–15,15 %
  • Återbetalningstid: 1-15 år

Hur snabbt betalas lånet ut?

När du fyllt i vår enkla låneansökan online, dröjer det inte länge tills du har pengarna. Privatlånet betalas ut inom 1-3 dagar efter att vi fått in ditt signerade avtal.

Lån med medsökande, vad innebär det?

Lånar du pengar tillsammans med någon har du större chans att få lånet beviljat. En person blir då huvudsökande och den andra medsökande. Som bank betyder det att säkerheten ökar och vi kan ge dig bättre lånevillkor.

Har du några frågor?

Låt vår kundservice hjälpa dig eller sök bland vanliga frågor.

Formulär
Villkor
Information