Ett privatlån för dig

Funderar du på att renovera hemma? Hos Resurs kan du ansöka om ett privatlån oavsett om du vill renovera badrummet, köpa en ny bil eller sänka dina månadskostnader genom att samla dina lån till ett större och billigare privatlån.

  • Låna upp till 500 000 kr
  • Privatlån utan säkerhet och med bra ränta
  • Pengarna på kontot inom 3 dagar

Räkna på privatlån för att se månadskostnaden

För oss är det viktigt att du har råd med lånet. Därför rekommenderar vi att du räknar på privatlånet för att se den ungefärliga månadskostnaden.

I vår lånekalkylator kan du själv räkna ut hur mycket lånet på ett ungefär kommer kosta dig varje månad. Du ändrar enkelt lånebelopp och återbetalningstid för att ta reda på vilket lån som passar dig och dina ekonomiska förutsättningar.

Ange önskat lånebelopp

Loading...

Ansök om privatlån i tre enkla steg

  1. Du ansöker om ett privatlån genom att fylla i lånekalkylatorn med önskat lånebelopp och återbetalningstid. Då ser du även lånets ungefärliga månadskostnad.
  1. I nästa steg fyller du i låneformuläret med dina uppgifter och svarar på frågor om din livssituation och syftet med privatlånet. Därefter skickar du in ansökan.
  1. Om ditt lån blir beviljat signerar du enkelt med BankID och har vanligtvis pengarna på kontot inom tre bankdagar.

Vill du höja befintligt privatlån?

Du som redan har ett privatlån hos oss kan höja ditt befintliga lån genom att göra en ny låneansökan. När du ansöker om ett nytt högre lån löser vi ditt befintliga lån och betalar ut mellanskillnaden. Ta reda på hur du gör för att enkelt höja ditt lån.

Frågor om privatlån

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att du som låntagare inte behöver lämna pant, i form av en bostad eller ett fordon, för att få låna. Med ett privatlån är du fri att göra vad du vill med pengarna. Du kan till exempel ansöka om ett privatlån när du vill renovera hemma, köpa en båt eller något helt annat.

Hos Resurs kan du låna upp till 500 000 kr utan säkerhet, med upp till 15 års återbetalningstid. Du ansöker online och förbinder dig inte till något. När vi har behandlat och beviljat din ansökan kan du enkelt signera avtalet med BankID och har vanligtvis pengarna på kontot inom 1-3 bankdagar.


Det är ingen skillnad på ett privatlån och ett blancolån. Båda är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att det inte finns något som vilar som säkerhet i lånet om du av någon anledningen inte skulle kunna betala tillbaka.


Vi erbjuder privatlån utan säkerhet och med bra ränta. Vilken ränta du får bestäms efter att vi har behandlat din ansökan och tagit en kreditupplysning. För att se din ungefärliga månadskostnad kan du ta hjälp av vår kalkylator.

Rörlig ränta: 5,95 - 15,15 %.


För att du ska få ditt privatlån beviljat hos oss måste du fyllt 20 år och ha en fast inkomst på minst 140 000 kr om året. Vi kontrollerar därefter din betalningsförmåga genom att ta en kreditupplysning. Är du långtidssjukskriven eller har en betalningsanmärkning kan du tyvärr inte ansöka om ett privatlån.


Vi erbjuder privatlån upp till 500 000 kr, men exakt hur mycket du får låna beror på flera faktorer.


Är du redan lånekund hos oss och vill höja ditt privatlån så fyller du i en ny låneansökan. Du får då logga in med BankID och fylla i det belopp du vill höja ditt lån med. Beviljar vi höjningen löser vi ditt befintliga lån och betalar ut mellanskillnaden.


Lån med medsökande innebär att du ansöker om ett privatlån tillsammans med en annan person. Det är större chans att få lånet beviljat om ni är två som ansöker. En person blir då huvudsökande och den andra medsökande. För oss på Resurs betyder det att säkerheten ökar och vi kan ge dig bättre lånevillkor.


Försäkra ditt privatlån om något händer

Med en betalförsäkring ersätter vi lånets räntekostnad och amortering i upp till 12 månader om du skulle bli:

  • Sjukskriven
  • Ofrivilligt arbetslös
  • Inlagd på sjukhus

Till betalförsäkring

Formulär

Villkor

Information