Ett privatlån för dig

Här hittar du privatlån som skräddarsys för dig och dina behov. Vi erbjuder lån upp till 500 000 kr utan säkerhet och med bra ränta. Ansöker du idag kan du ha pengarna inom 3 dagar.

Låna till renovering

Vill du låna pengar för att renovera ditt kök eller kanske ett badrum som börjar bli litet slitet?

LÅNA TILL RENOVERING

Vill du höja ditt lån?

Logga in och ange önskat belopp så får du reda på vad ditt nya lån skulle kosta per månad?

ANSÖK NU

Ange önskat lånebelopp

Loading...

Försäkra ditt lån om något oförutsett skulle hända

När du tecknar en betalförsäkring på ditt befintliga lån så ersätter vi lånets räntekostnad och amortering i upp till 12 månader om du skulle bli:

  • Sjukskriven
  • Ofrivilligt arbetslös
  • Inlagd på sjukhus
LÄS MER

Samla dina lån och krediter hos oss och spara pengar!

Har du lån och krediter både här och där? Det kan bli dyrt och krångligt att hålla reda på alla räntor, räkningar och avgifter varje månad. Det kan också innebära att du betalar mer än du behöver på grund av varierande räntor och fasta avgifter. Ta reda på hur du kan samla alla dina lån och krediter hos oss och du kan spara tusenlappar varje månad.

LÄS MER

Så här fungerar ett privatlån

Privatlån kan du ansöka om när du vill renovera badrummet, köpa en ny bil eller sänka dina månadskostnader genom att samla dina lån till ett stort och billigare privatlån. Du kan låna upp till 500 000 kr hos oss utan säkerhet, med upp till 15 års återbetalningstid.


Det är viktigt att du har råd med privatlånet. I vår lånekalkylator kan du själv räkna ut ungefär hur mycket lånet kommer att kosta dig varje månad. Du ändrar enkelt lånebelopp och återbetalningstid för att ta reda på vilket lån som passar dig.


För att du ska få låna pengar av oss måste du fyllt 20 år och ha en fast inkomst på minst 100 000 kr om året. Vi kontrollerar därefter din betalningsförmåga genom att ta en kreditupplysning. Är du långtidssjukskriven eller har en betalningsanmärkning kan du tyvärr inte ansöka om ett lån.


Hos oss kan du ansöka om ett privatlån online, via post eller genom att ringa vår kundservice. Det är gratis att ansöka och du förbinder dig inte till något. När vi har behandlat och beviljat din ansökan kan du signera avtalet med BankID eller skriva under det hemma i lugn och ro. Pengarna sätts in på ditt konto inom 1-3 dagar.


Är du kund och vill höja ditt lån så fyller du in en ny låneansökan där du anger det totala lånebeloppet efter höjningen. Totalbeloppet utgörs alltså av ditt existerande lån plus summan du vill höja lånet med. Beviljar vi höjningen löser vi ditt befintliga lån och betalar ut mellanskillnaden.


Räntan på ditt privatlån bestäms efter att vi har behandlat din ansökan och tagit en kreditupplysning. Uppläggningsavgiften är 399 kr oavsett hur mycket du väljer att låna. Lånebelopp 10 000–500 000 kr Rörlig ränta: 4,22–15,15 % Återbetalningstid: 1-15 år


När du fyllt i vår enkla låneansökan online, dröjer det inte länge tills du har pengarna. Privatlånet betalas ut inom 1-3 dagar efter att vi fått in ditt signerade avtal.


Lånar du pengar tillsammans med någon har du större chans att få lånet beviljat. En person blir då huvudsökande och den andra medsökande. Som bank betyder det att säkerheten ökar och vi kan ge dig bättre lånevillkor.


Har du några frågor?

Låt vår kundservice hjälpa dig eller sök bland vanliga frågor.

TILL VÅRA VANLIGASTE FRÅGOR
Formulär
Villkor
Information