Privatlån

Här hittar du privatlån som skräddarsys för dig och dina behov.

Dina möjligheter:

  • Låna upp till 500 000 kr
  • Låna utan säkerhet, med bra ränta
  • Pengarna på kontot inom 3 dagar

Ett privatlån för dig

Ett privatlån är ett lån som du kan göra vad du vill med. Du kan ansöka om ett privatlån när du vill renovera badrummet, köpa en ny bil eller sänka dina månadskostnader genom att samla dina lån till ett större och billigare lån. Du kan låna upp till 500 000 kr, utan säkerhet, med upp till 15 års återbetalningstid.

Låna till renovering

Vill du renovera ditt kök eller har du ett badrum som börjar bli slitet? Hos oss kan du låna till renovering. Spana in vårt renoveringslån.

Vill du höja ditt lån?

Du som redan har ett lån hos oss kan höja ditt befintliga lån. Gör en ny ansökan och se vad det skulle kosta dig per månad. Ta reda på hur du gör för att enkelt höja ditt lån.

Ange önskat lånebelopp

Loading...

Försäkra ditt lån om något oförutsett skulle hända

När du tecknar en betalförsäkring på ditt befintliga lån så ersätter vi lånets räntekostnad och amortering i upp till 12 månader om du skulle bli:

  • Sjukskriven
  • Ofrivilligt arbetslös
  • Inlagd på sjukhus

Betalförsäkring

Frågor om privatlån

Privatlån kan du ansöka om när du vill renovera badrummet, köpa en ny bil eller sänka dina månadskostnader genom att samla dina lån till ett stort och billigare privatlån. Du kan låna upp till 500 000 kr hos oss utan säkerhet, med upp till 15 års återbetalningstid.


Det är viktigt att du har råd med privatlånet. I vår lånekalkylator kan du själv räkna ut ungefär hur mycket lånet kommer att kosta dig varje månad. Du ändrar enkelt lånebelopp och återbetalningstid för att ta reda på vilket lån som passar dig.


För att du ska kunna få ditt privatlån beviljat hos oss måste du fyllt 20 år och ha en fast inkomst på minst 140 000 kr om året. Vi kontrollerar därefter din betalningsförmåga genom att ta en kreditupplysning. Är du långtidssjukskriven eller har en betalningsanmärkning kan du tyvärr inte ansöka om ett lån.


Hos oss kan du ansöka om ett privatlån online. Det är gratis att ansöka och du förbinder dig inte till något. När vi har behandlat och beviljat din ansökan kan du enkelt signera avtalet med BankID. Pengarna sätts in på ditt konto inom 1-3 dagar.


Är du redan lånekund hos oss och vill höja ditt privatlån så fyller du i en ny låneansökan. Du får då logga in med BankID och fylla i det belopp du vill höja ditt lån med. Beviljar vi höjningen löser vi ditt befintliga lån och betalar ut mellanskillnaden.


Räntan på ditt privatlån bestäms efter att vi har behandlat din ansökan och tagit en kreditupplysning. Uppläggningsavgiften är 399 kr oavsett hur mycket du väljer att låna.

Lånebelopp 10 000 - 500 000 kr
Rörlig ränta: 5,95 - 15,15 %
Återbetalningstid: 1-15 år


När du fyllt i vår enkla låneansökan online, dröjer det inte länge tills du har pengarna. Privatlånet betalas ut inom 1-3 dagar efter att vi fått in ditt signerade avtal.


Ansöker du om ett privatlån tillsammans med någon har du större chans att få lånet beviljat. En person blir då huvudsökande och den andra medsökande. Som bank betyder det att säkerheten ökar och vi kan ge dig bättre lånevillkor.


Formulär
Villkor
Information