Resurs Society

Här på Resurs Society vill vi berätta för dig hur vi tar ansvar och vill bidra till balans i ditt liv och i din vardag. För med flera miljoner kunder i fyra nordiska länder, och med över fyrtio års erfarenhet av att erbjuda krediter, sparande och delbetalning vet vi mycket, men självklart inte allt.

Vi vill berätta för dig hur vi ser på plånboken, livet, branschen vi verkar i och vårt samhälle – och framför allt hur vi vill förändra allt detta i en positiv och mer ansvarsfull riktning.

Konsumera och låna ”smart”

Resurs vill bidra till att du får balans i både plånbok och livet. Här berättar vi om vår syn på klok och smart ekonomi.

Konsumtion och klimatet

Konsumtion påverkar klimatet men vi på Resurs vill göra det lättare att konsumera hållbart. Låt oss berätta hur.

Vårt ansvar – i branschen och i samhället

Att kunna ta ett lån är grundläggande för ett välfungerande samhälle. Men det måste göras ansvarsfullt. Låt oss berätta hur vi ser på saken.

Resurs och samhällsinvesteringar

Resurs investerar i samhället för att skapa en bättre framtid för oss alla. Detta gör vi både för att vi vill och för att det är vårt ansvar. Läs mer om hur vi bidrar här.

Unga och ekonomi

Alltför många unga upplever idag att de har för dålig koll på privatekonomi. Låt oss berätta hur vi ser på utmaningar och möjligheter inom just detta område.

Vad används privatlån till - egentligen?

Människor behöver investera i livet. Renovering, nya glasögon, en utbildning. Ett privatlån är så mycket mer än kortsiktig konsumtion. Här berättar vi mer vad vi vet om privatlån.

Vad händer med räntorna?

Få har missat att räntorna är på väg upp. Hur mycket och hur fort det går vet tyvärr ingen. Det vi däremot vet är att det rådande omvärldsläget har påverkat samhället och ekonomin, vilket vi på Resurs behöver förhålla oss till.

I takt med denna förändring är det viktigt att vi pratar om långsiktig och hållbar privatekonomi. Därför lanserar vi snart en e-Learning som syftar att både utbilda och ge dig konkreta tips på hur du kan få en mer hållbar ekonomi.

Läs mer om räntorna i Sverige

Utbildning i privatekonomi - kommer snart!

Inom kort lanserar vi vår e-learning med fokus att hjälpa dig att både öka kunskaperna men också med konkreta verktyg och stöd så att du får koll på din privatekonomi.

Andra initiativ som vi stöttar

Gå gärna in på Shoppa Lagom för att få tips och verktyg för hur du hittar just ditt lagom. För dig som vill ha råd och stöd i hur man kan prata om pengar med sina barn är Pengapeppen riktigt bra.