Kom igång med smarta betallösningar

En betalning förväntas vara enkel, trygg och snabb oavsett om den sker i en fysisk butik eller online. Med över 6 miljoner kunder runt om i Norden, ser vi till att vara up-to-date med smarta betallösningar där kunderna handlar.

I kassan kan din kund välja mellan flera flexibla betalningsalternativ, något som inte bara ger en bättre köpupplevelse utan även genererar fler och större köp.

Tre snabba om Resurs

  • 40 år inom detaljhandel
  • Fokus på köpupplevelsen
  • Enkelt. Tryggt. Snabbt.

Alltid hos Resurs

Oavsett om du är en liten firma eller stor kedja, har fysisk butik eller e-handel, har vi ett antal produkter och tjänster som alltid ingår i partnerskapet.

Merchant Portal

Som partner får du alltid tillgång till vår Merchant Portal, ett smart och enkelt verktyg för smidigare köp- och kundupplevelser.

Up-to-date

Vi uppdaterar våra produkter och mjukvaror kontinuerligt och ser alltid till att du har de senaste versionerna.

Flexibla betallösningar

Genom Resurs kan du erbjuda flera olika betalsätt vilket ger dina kunder flexibilitet och större möjlighet att handla.

Onboarding

Det är viktigt att alla medarbetare har rätt förutsättningar till att vara engagerade. Därför erbjuder vi digital utbildning och träning till all personal.

Support 7 dagar i veckan

Vi bryr oss om att du får rätt hjälp när behovet uppstår. Därför är vi tillgängliga under veckans alla dagar. Oavsett hur och när din kund väljer att betala, får du pengarna nästa bankdag.

Ett smart samarbete

Resurs kan den nordiska marknaden och har stor inblick i konsumentbeteendet. Trots många års erfarenhet av betallösningar har vår resa bara börjat. Vårt mål är att ligga i framkant för att motsvara konsumentens behov.

Samma köpupplevelse, oavsett kanal

Dagens kunder förväntar sig att ett köp ska gå snabbt, vara smidigt och enkelt att genomföra. De vill kunna förflytta sig obehindrat mellan olika köpkanaler men få samma köpupplevelse. Resurs vill tillsammans med dig skapa sömlösa köp som möter kundens förväntningar. Oavsett om du driver e-handel, fysisk butik eller både och, är vårt mål att du oavsett köpkanal ska kunna erbjuda din kund samma betalningsalternativ med hjälp av våra betallösningar.

Flexibla betalsätt genererar fler köp

I kassan kan kunden välja att betala med kort, Swish, Trustly eller faktura. Några av dessa betallösningar ger kunden mer tid, andra möjliggör att dela upp betalningen. Flexibiliteten gör din kund mer benägen att fullborda sitt köp samtidigt som det skapar en bättre upplevelse och ökar kundlojaliteten.

Betallösningar för din e-handel
Betallösningar för din butik

Varför Resurs betallösningar?

Det innebär att vi har flera olika betallösningar för dig som handlare. Oavsett om du vill ha en klar integration eller vill bygga en egen så har vi betallösningen för dig.


Med Resurs betallösningar kan du alltid erbjuda dina kunder 30-60 dagars fri kredit och marknadens bästa delbetalningsalternativ. Det innebär också att du kan erbjuda dina kunder lösningar som "köp nu- betala senare".


Om du redan är ansluten till Resurs betallösningar har du möjlighet att få samma betalsätt i din nya butik som i din e-handel. Antingen integrerar vi Resurs Checkout i din kassa i butiken eller så använder du vår portal. Vi har en lösning som passar dina behov.


Om du redan är ansluten till Resurs Betallösningar så har du möjligheten att få samma betalsätt i din e-handel som i din butik. Om du valt Resurs Checkout för din e-handel så hjälper vi dig med övriga betalsätt så som Visa/Mastercard, Swish m.fl. Vill du hellre bara använda Resurs betalalternativ (Faktura/Delbetalning) går det självklart också bra. Om du har ett profilerat kort från Resurs fungerar det givetvis oavsett kanal som kunden handlar i.


Några av de partners som valt Resurs

Mer om våra betallösningar?

Boka möte