Resurs Bank
menu

Mer om våra betallösningar?

Kom igång med smarta betallösningar

Betallösningar för din e-handelBetallösningar för din butik
Mer om våra integrationsplattformar

Varför Resurs betallösningar?

Vad innebär Resurs skräddarsydda betallösningar?

Det innebär att vi har flera olika betallösningar för dig som handlare. Oavsett om du vill ha en klar integration eller vill bygga en egen så har vi betallösningen för dig.

Vilka fördelar kan jag erbjuda mina kunder genom att ansluta mig till Resurs betallösningar?

Med Resurs betallösningar kan du alltid erbjuda dina kunder 30-60 dagars fri kredit och marknadens bästa delbetalningsalternativ. Det innebär också att du kan erbjuda dina kunder lösningar som "köp nu- betala senare".

Om jag har e-handel idag och ska öppna fysisk butik också, hur går jag tillväga?

Om du redan är ansluten till Resurs betallösningar har du möjlighet att få samma betalsätt i din nya butik som i din e-handel. Antingen integrerar vi Resurs Checkout i din kassa i butiken eller så använder du vår portal. Vi har en lösning som passar dina behov.

Om jag har en fysisk butik idag och ska öppna e-handel, hur går jag tillväga?

Om du redan är ansluten till Resurs Betallösningar så har du möjligheten att få samma betalsätt i din e-handel som i din butik. Om du valt Resurs Checkout för din e-handel så hjälper vi dig med övriga betalsätt så som Visa/Mastercard, Swish m.fl. Vill du hellre bara använda Resurs betalalternativ (Faktura/Delbetalning) går det självklart också bra. Om du har ett profilerat kort från Resurs fungerar det givetvis oavsett kanal som kunden handlar i.