Resurs Bank
menu
Resurs Bank

Mer om våra betallösningar?

Betallösningar för butik

Mer om våra betallösningar för butik

Kan jag använda Resurs betallösningar i min fysiska butik?

Ja, vi erbjuder betallösningar för butik. Resurs kan genom sina befintliga kassaintegrationer och webbportaler lösa de flesta behov.

Vilka fördelar får jag genom att välja Resurs betallösningar för butik?

Istället för onödigt pappersarbete och en krånglig procedur så blir det smidigt och enkelt för kunden att signera sin faktura eller delbetalning direkt i butik via BankID.

När betalas pengarna ut?

Vi gör utbetalningen nästkommande bankdag efter att en debitering har blivit gjord.

Vilka alternativ finns för delbetalning?

Resurs Checkout erbjuder flera möjligheter att dela upp betalningen på ett sätt som passar kunden bäst. Du som vill erbjuda betallösningar för butik kan läsa mer om vilka delbetalningsalternativ vi erbjuder.

När måste mina kunder bestämma delbetalningsupplägg?

Kunden får sin första faktura månaden efter inköpet och kan då i lugn och ro välja vilket delbetalningsupplägg som passar bäst.

Måste butikspersonalen alltid hjälpa kunden med deras kreditansökan i butik?

Nej, med vår mobila ansökan kan kunden själv göra sin kreditansökan, antingen i butik eller hemma i lugn och ro. Kunden betalar sedan snabbt och enkelt i butik med en streckkod som skickats till deras mobil. Instruktion om hur man gör sin mobila kreditansökan finns på sidan /betala/. /betala/mobil-kreditansokan

När får kunden sin faktura?

Månaden efter köpet kommer första fakturan. Vilket betyder att kunden alltid hinner få minst en lön innan det är dags för den första betalningen. Därefter kommer resterande fakturor i mitten på månaden för betalning den sista i månaden.

Är det säkert att använda Resurs Checkout?

Resurs Checkout följer alla de riktlinjer som gäller för säker shopping online och är optimerad för BankID. Vi ser till att din lösning alltid är uppdaterad enligt senaste säkerhetsstandard och samtidigt ger en bra köpupplevelse. Det är därför säkert för dig som vill erbjuda betallösningar för butik genom Resurs Checkout.