Banken som vet hur det känns

Skapa balans i människors plånbok – det är vår filosofi i ett nötskal.

Vår omvandling har bara börjat

Vi ska ta ansvar. Vårt mål är att utveckla hållbara lån, nya erbjudanden inom cirkulär konsumtion och nya digitala tjänster som är anpassade för hur vi lever våra liv idag. Dessutom har vi liksom alla andra i branschen ett särskilt ansvar för att unga ska få en så bra ekonomisk start i livet som möjligt. Det ska vara enkelt för människor att tänka och agera hållbart.

Resurs Society

Vi är banken som vet hur det känns. Och med flera miljoner kunder i fyra nordiska länder och över fyrtio års erfarenhet i branschen vet vi en hel del om privatekonomi. Vi vill vara en del av lösningen, oavsett om det gäller konsumtion och klimat, ungas ekonomi, samhällsinvesteringar eller smarta lån.

Här på Resurs Society berättar vi mer om hur vi ser på att skapa balans i vardagsekonomin, livet, branschen och vårt samhälle – och hur vi jobbar för att påverka i en positiv och mer ansvarsfull riktning.

Mer om hållbar privatekonomi

Det börjar med dig

För att ta fasta på det driv och engagemang som unga visar för privatekonomi har vi startat upp ett initiativ som syftar till att hitta fler sätt för oss och vår bransch att stötta dem på deras resa. Vi har även utsett en ungdomsambassadör som ska leda det här initiativet och driva breda utvecklingsfrågor som rör ungas ekonomi, både hos oss på Resurs och i branschen.

Vi expanderar och byter banksystem

Vi tror att framtidens bank kommer se helt annorlunda ut än idag. Därför storsatsar vi på att installera Nordens första helt molnbaserade banksystem som ska göra både smartare och smidigare att vara kund hos oss.

Det nya systemet lanseras successivt i verksamheten och väl på plats erbjuder det en helt annan snabbhet i utvecklingen av nya, mer användarvänliga funktioner för våra kunder och partners.

För dig som vill göra skillnad

Som du ser är vi mycket mer än bara en bank. Vi är banken som vet hur det känns. Hur det känns att försöka skapa balans i vardagen och i livet. Vi arbetar för hållbarhet, och för att visa empati och medmänsklighet i det vi gör. Häng med på vår resa, för tillsammans kan vi göra skillnad.

Jobba hos oss

Vill du veta mer om oss?

Vi har en kundbas på drygt 6 miljoner privatkunder.

Idag är vi lite drygt 672 anställda.

Vi finns i hela Norden.