Samla lån och krediter hos oss

Har du lån och krediter både här och där? Det kan innebära att du betalar mer än du behöver på grund av varierande räntor och fasta avgifter. Samlar du alla dina lån och krediter hos oss får du bättre villkor och kan spara tusenlappar varje månad.

  • Lägre månadskostnad
  • Bättre villkor
  • Bättre kreditvärdighet

Vad innebär det att samla lån?

Att samla lån och krediter innebär att du ansöker om ett större lån, med lägre ränta och avgifter, för att betala av flera mindre lån och krediter. Det resulterar i att du får en bättre överblick av dina lån samtidigt som du kan sänka din månadskostnad. Genom att minska antalet skulder, till endast en skuld, resulterar det i att din kreditvärdighet blir bättre.

Ange önskat lånebelopp

Loading...

Få lägre ränta

För att få en låg ränta när du samlar dina lån krävs en god kreditvärdighet. Ju färre kreditgivare du har desto bättre blir din kreditvärdighet. När en långivare avgör vilken ränta du kommer att erbjudas väger de in din kreditrisk. De tittar på anställningsform, boende, nuvarande lån, betalningsanmärkningar och antal kreditupplysningar tillsammans med din betalningsförmåga.

Om du får en löneförhöjning blir din betalningsförmåga bättre och om du skulle gå från provanställning till fast anställning blir din kreditrisk lägre. Då kan det vara en god idé att göra en ny jämförelse efter att dina förutsättningar blivit bättre.

Hur samlar jag lån?

Hos oss kan du enkelt ta kontroll över din ekonomi och ansöka om att samla lån och krediter.

  • Du ansöker online
  • Det är gratis att ansöka
  • Du förbinder dig inte till något när du ansöker
  • Du kan enkelt signera avtalet med bankID
  • Du får pengarna på kontot inom 1-3 dagar

Vem bör samla lån och krediter?

Om du har många dyra lån och krediter hos flera olika aktörer och vill betala färre räkningar varje månad kan det vara fördelaktigt för dig att baka ihop dina lån. Att samla lån är en bra idé om du vill ha bättre koll på din ekonomi.

Har du fått en högre lön eller en tillsvidareanställning kan det innebära att du får en lägre ränta. Om du står ensam på lånet kan det vara smart att ansöka om ett nytt lån tillsammans med en medsökande.

Frågor om att samla lån

Om du samlar lån och krediter kan du spara pengar varje månad genom att betala en lägre ränta och färre avgifter. Du får en bättre överblick av dina lån när du endast betalar för ett lån, i stället för flera små. När du minskar antalet skulder, till en skuld istället för flera, resulterar det i att din kreditvärdighet blir bättre.


För att samla lån krävs det att du:
Är minst 20 år
Har en fast inkomst
Inte är långtidssjukskriven
Inte har några betalningsanmärkningar


Många olika lån betyder många olika räntor och avgifter. Samlar du alla dina lån behöver du bara ta hänsyn till en enda ränta. Börja med att plocka fram avierna på de lån och krediter du har i dag och se över vilka räntor och villkor du har. Är det länge sedan du tecknade lånen har räntan säkert gått ner sedan dess. I så fall finns det pengar att tjäna på mellanskillnaden. Du kan samla lån och krediter på upp till 500 000 kr. Det ger möjligheter till en lägre ränta, längre återbetalningstid och möjlighet att spara tusenlappar varje månad. Dessutom blir det lättare att överblicka din ekonomi när du bara får en räkning från en bank.


När du ansöker om att samla dina lån och krediter hos oss ser vi gärna att du har en fast anställning. För att samla dina lån krävs det att du har en fast inkomst på minst 240 000 kr om året.


Ange i ansökan att du vill samla dina lån
Signera avtalet med BankID
Pengarna betalas ut inom 1-3 bankdagar


Formulär

Villkor

Information