Resurs Bank
menu

Samla lån och krediter hos oss

Betalförsäkring

Frågor om att samla lån

Vad innebär det att samla lån?

Att samla lån och krediter innebär att du ansöker om ett större lån, med lägre ränta och avgifter, för att betala av flera mindre lån och krediter. Det resulterar i att du får en bättre överblick av dina lån samtidigt som du kan sänka din månadskostnad. Genom att minska antalet skulder, till endast en skuld, resulterar det i att din kreditvärdighet blir bättre.

Varför bör jag samla mina lån och krediter?

Om du samlar lån och krediter kan du spara pengar varje månad genom att betala en lägre ränta och färre avgifter. Du får en bättre överblick av dina lån när du endast betalar för ett lån, i stället för flera små. När du minskar antalet skulder, till en skuld i stället för flera, resulterar det i att din kreditvärdighet blir bättre.

Vad krävs för att jag ska få samla lån?

För att samla lån krävs det att du:
Är minst 20 år
Har en fast inkomst
Inte är långtidssjukskriven
Inte har några betalningsanmärkningar

Hur mycket pengar kan jag spara?

Många olika lån betyder många olika räntor och avgifter. Samlar du alla dina lån behöver du bara ta hänsyn till en enda ränta. Börja med att plocka fram avierna på de lån och krediter du har i dag och se över vilka räntor och villkor du har. Är det länge sedan du tecknade lånen har räntan säkert gått ner sedan dess. I så fall finns det pengar att tjäna på mellanskillnaden. Du kan samla lån och krediter på upp till 400 000 kr. Det ger möjligheter till en lägre ränta, längre återbetalningstid och möjlighet att spara tusenlappar varje månad. Dessutom blir det lättare att överblicka din ekonomi när du bara får en räkning från en bank.

Kan jag samla lån utan fast anställning?

När du ansöker om att samla dina lån och krediter hos oss ser vi gärna att du har en fast anställning. För att samla dina lån krävs det att du har en fast inkomst på minst 240 000 kr om året.

Hur ansöker jag om att samla mina lån?

Ange i ansökan att du vill samla dina lån
Signera avtalet med BankID
Pengarna betalas ut inom 1-3 bankdagar