Samla dina lån och krediter hos oss

Har du lån och krediter både här och där? Det kan innebära att du betalar mer än du
behöver på grund av varierande räntor och fasta avgifter. Samlar du istället alla dina lån
och krediter hos oss får du bättre villkor och kan spara tusenlappar varje månad.

Hur får jag ännu lägre ränta

För att få en riktigt låg ränta när du ska låna pengar snabbt krävs en god kreditvärdighet. Ju färre kreditgivare du har desto bättre blir din kreditvärdighet.

När en långivare avgör vilken ränta du kommer att erbjudas väger de in din kreditrisk dvs. de tittar på anställningsform, boende, nuvarande lån, betalningsanmärkningar och antal kreditupplysningar tillsammans med din betalningsförmåga (din inkomst och dina utgifter).

Tänk på att

Om du får en löneförhöjning blir din betalningsförmåga bättre och om du skulle gå från provanställning till fast anställning blir din kreditrisk lägre. I båda dessa fallen kan det vara en god idé att göra en ny jämförelse eftersom att dina förutsättningar då har blivit bättre.

Ange önskat lånebelopp

Loading...

Lägg till betalförsäkring om något oförutsett skulle hända

Teckna en betalförsäkring på ditt lån så ersätter vi lånets räntekostnad och amortering i upp till 12 månader om du skulle bli:

  • Sjukskriven
  • Ofrivilligt arbetslös
  • Inlagd på sjukhus
LÄS MER OM VÅR BETALFÖRSÄKRING

Så här fungerar det att samla lån

Många olika lån betyder många olika räntor och avgifter. Samlar du alla dina lån behöver du bara ta hänsyn till en enda ränta. Börja med att plocka fram avierna på de lån och krediter du har i dag och se över vilka räntor och villkor du har. Är det länge sedan du tecknade lånen har räntan säkert gått ner sedan dess. I så fall finns det pengar att tjäna på mellanskillnaden. Du kan samla dina lån och krediter på upp till 500 000 kr. Det ger möjligheter till en lägre ränta, längre återbetalningstid och möjlighet att spara tusenlappar varje månad. Dessutom blir det lättare att överblicka din ekonomi när du bara får en räkning från en bank.


Det är viktigt att du har råd med privatlånet. I vår Om något av följande påståenden stämmer in på dig är det troligtvis fördelaktigt för dig att baka ihop dina lån: Du har många dyra lån och krediter hos flera olika aktörer Du har fått en högre lön eller en tillsvidareanställning, vilket kan innebära lägre ränta Du står ensam på lånet, men har nu möjlighet att ansöka om ett nytt lån tillsammans med en medsökande Du vill betala färre räkningar varje månad Du vill ha bättre koll på din ekonomi


Är minst 20 år Har en fast inkomst Inte har några betalningsanmärkningar Inte är långtidssjukskriven


Ange i ansökan nedan att du vill samla dina lån Signera avtalet med BankID Pengarna betalas ut inom 1-3 bankdagar


Något du undrar över?

Sök bland vanliga frågor eller låt vår kundservice hjälpa dig.

TILL VÅRA VANLIGASTE FRÅGOR
Formulär
Villkor
Information