Samla dina lån och krediter hos oss

Har du lån och krediter både här och där? Det kan innebära att du betalar mer än du behöver på grund av varierande räntor och fasta avgifter. Samlar du istället alla dina lån och krediter hos oss får du bättre villkor och kan spara tusenlappar varje månad.

 • Lägre månadskostnad
 • Bättre villkor
 • Bättre kreditvärdighet

Samla lån - Resurs Bank - Lägre räntaSamla lån - Resurs Bank - Lägre ränta

Hur får jag ännu lägre ränta

För att få en riktigt låg ränta när du ska låna pengar snabbt krävs en god kreditvärdighet. Ju färre kreditgivare du har desto bättre blir din kreditvärdighet.

När en långivare avgör vilken ränta du kommer att erbjudas väger de in din kreditrisk dvs. de tittar på anställningsform, boende, nuvarande lån, betalningsanmärkningar och antal kreditupplysningar tillsammans med din betalningsförmåga (din inkomst och dina utgifter).

Tänk på att

Om du får en löneförhöjning blir din betalningsförmåga bättre och om du skulle gå från provanställning till fast anställning blir din kreditrisk lägre. I båda dessa fallen kan det vara en god idé att göra en ny jämförelse eftersom att dina förutsättningar då har blivit bättre.

Samla lån - Resurs Bank - Tänk påSamla lån - Resurs Bank - Tänk på
Ta reda på vad ett samlat lån skulle innebära för dig
Ange det samlade beloppet mellan 10 000 och 500 000 kr
Välj återbetalningstid
1 239 krMånadsbelopp
8,77 %Effektiv ränta*
10 år
1 441 krMånadsbelopp
8,80 %Effektiv ränta*
8 år
1 782 krMånadsbelopp
8,86 %Effektiv ränta*
6 år
2 058 krMånadsbelopp
8,89 %Effektiv ränta*
5 år
2 474 krMånadsbelopp
8,94 %Effektiv ränta*
4 år

*Exempel på ränta. Din individuella ränta visas först på din offert när ansökan är komplett ifylld och slutförd. Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 7,98 % och 8 års återbetalningstid uppgår den effektiva räntan till 8,80 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 19 kr per månad och uppläggningsavgift om 399 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1 441 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 138 282 kr fördelat på 96 avbetalningar. Exemplet, som är beräknat 2021-10-22, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning till närmaste högre krona tillämpas. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter.

Räntan för våra privatlån bestäms individuellt och baseras på dina ekonomiska förutsättningar, lånets storlek och återbetalningstid. Vi genomför alltid en kreditupplysning för att få information om din nuvarande ekonomiska situation så att vi kan erbjuda dig rätt privatlån och rätt ränta.

Försäkra ditt lån om något oförutsett skulle hända

När du tecknar en betalförsäkring på ditt befintliga lån så ersätter vi lånets räntekostnad och amortering i upp till 12 månader om du skulle bli:

 • Sjukskriven
 • Ofrivilligt arbetslös
 • Inlagd på sjukhus

Så här fungerar det att samla lån

Hur mycket pengar kan jag spara?

Många olika lån betyder många olika räntor och avgifter. Samlar du alla dina lån behöver du bara ta hänsyn till en enda ränta. Börja med att plocka fram avierna på de lån och krediter du har i dag och se över vilka räntor och villkor du har. Är det länge sedan du tecknade lånen har räntan säkert gått ner sedan dess. I så fall finns det pengar att tjäna på mellanskillnaden.

Du kan samla dina lån och krediter på upp till 500 000 kr. Det ger möjligheter till en lägre ränta, längre återbetalningstid och möjlighet att spara tusenlappar varje månad. Dessutom blir det lättare att överblicka din ekonomi när du bara får en räkning från en bank.

Vem kan samla sina lån och krediter?

Om något av följande påståenden stämmer in på dig är det troligtvis fördelaktigt för dig att baka ihop dina lån:

 • Du har många dyra lån och krediter hos flera olika aktörer
 • Du har fått en högre lön eller en tillsvidareanställning, vilket kan innebära lägre ränta
 • Du står ensam på lånet, men har nu möjlighet att ansöka om ett nytt lån tillsammans med en medsökande
 • Du vill betala färre räkningar varje månad
 • Du vill ha bättre koll på din ekonomi

För att samla lån krävs det att du:

 • Är minst 20 år
 • Har en fast inkomst
 • Inte har några betalningsanmärkningar
 • Inte är långtidssjukskriven

Så samlar du dina lån hos oss

 • Ange i ansökan nedan att du vill samla dina lån
 • Signera avtalet med BankID
 • Pengarna betalas ut inom 1-3 bankdagar

Något du undrar över?

Sök bland vanliga frågor eller låt vår kundservice hjälpa dig.

Formulär
Villkor
Information