Vi hjälper dig att höja ditt lån

Vill du höja ditt lån? Du som redan har ett privatlån hos oss har möjlighet att höja ditt lån i tre enkla steg.

  • Ansök om det belopp du vill höja ditt lån med
  • Signera avtalet med BankID
  • Pengarna betalas ut inom 1-3 bankdagar

Höj ditt befintliga lån

När du ansöker om ett nytt högre lån löser vi ditt befintliga lån och betalar ut mellanskillnaden. Som kund hos oss kan du även få erbjudande om att höja ditt lån via Mina Sidor. Logga gärna in eller läs mer om hur det fungerar och ansök direkt.

Ange önskat lånebelopp

Loading...

Så fungerar det att höja lån

Vill du höja ditt lån anger det belopp du vill höja med samt återbetalningstiden i vår lånekalkylator. Om höjningen blir beviljad löser vi ditt befintliga lån och betalar ut höjningen till ditt bankkonto. Tänk på att du behöver identifiera dig med BankID för att kunna göra en ansökan online. Om du saknar BankID kan du kontakta kundservice på 0771–11 22 33 så hjälper vi dig med en ansökan över telefon.


För att få ansöka om att höja ditt existerande lån behöver du ha en tillsvidareanställning och en årsinkomst på minst 240 000 kronor. Du får inte vara långtidssjukskriven eller ha en betalningsanmärkning. Du måste ha genomfört minst en månadsinbetalning enligt planen för ditt befintliga lån innan du kan ansöka om en höjning. För att vara säkra på att du klarar av att betala för ett högre lån gör vi en ny kreditprövning där vi bedömer din nuvarande ekonomi. Räntan på det nya lånet kan därför ändras om din ekonomiska situation också har gjort det. Är din situation densamma kan vi oftast bevilja ett högre lån.


Är du redan kund hos oss på Resurs kan du få erbjudande om att höja ditt lån via Mina Sidor. Ett sådant erbjudande kan du få om du har följt din återbetalningsplan i minst sex månader. Logga in med BankID och se om du har fått ett personligt erbjudande. Här hittar du även information om din aktuella ränta och din nuvarande månadskostnad. Logga in och se om du har ett befintligt erbjudande. Välkommen!


Formulär

Villkor

Information