Samla dina lån och krediter hos oss

Har du lån och krediter både här och där? Det kan bli dyrt och krångligt att hålla reda på alla räntor, räkningar och avgifter varje månad. Det kan också innebära att du betalar mer än du behöver på grund av varierande räntor och fasta avgifter. Samlar du istället alla dina lån och krediter hos oss kan du spara tusenlappar varje månad. Du behöver bara fokusera på ett lån och får full koll på din månadskostnad.

 1. Ange i ansökan nedan att du vill samla dina lån
 2. Signera avtalet med BankID
 3. Pengarna betalas ut inom 1-3 bankdagar

Vill du sänka dina månadskostnader?

Låt oss på Resurs Bank hjälpa dig att samla dina lån och krediter till ett bättre och billigare lån. Ett smart sätt att slippa betala mer än du behöver, få färre räkningar och bättre kontroll på din månadskostnad.

Samla dina lån - ange ett belopp mellan 10 000 - 400 000 kr.
Välj återbetalningstid

*Exempel på ränta. Din individuella ränta visas först på din offert när ansökan är komplett ifylld och slutförd.

Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 7,97 % och 6 års löptid (återbetalningstid) uppgår den effektiva räntan till 8,82 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 19 kr per månad och uppläggningsavgift om 399 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1 790 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 128 870 kr fördelat på 72 avbetalningar. Exemplet, som är beräknat 2018-03-01, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning till närmaste högre krona tillämpas. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter.

 

Räntan för våra privatlån bestäms individuellt och baseras på dina ekonomiska förutsättningar, lånets storlek och återbetalningstid. Vi genomför alltid en kreditupplysning för att få information om din nuvarande ekonomiska situation så att vi kan erbjuda dig rätt privatlån och rätt ränta.

Så här fungerar det att samla lån

Hur mycket pengar kan jag spara?

Många olika lån betyder många olika räntor och avgifter. Samlar du alla dina lån behöver du bara ta hänsyn till en enda ränta. Du kan samla dina lån och krediter på upp till 400 000 kr. Det ger möjligheter till en lägre ränta, längre återbetalningstid och möjlighet att spara tusenlappar varje månad. Dessutom blir det lättare att överblicka din ekonomi när du bara får en räkning från en bank.

Vem kan samla sina lån och krediter?

Om något av följande påståenden stämmer in på dig är det troligtvis fördelaktigt för dig att baka ihop dina lån:

 • Du har många dyra lån och krediter hos flera olika aktörer
 • Du har fått en högre lön eller en tillsvidareanställning, vilket kan innebära lägre ränta
 • Du står ensam på lånet, men har nu möjlighet att ansöka om ett nytt lån tillsammans med en medsökande
 • Du vill betala färre räkningar varje månad
 • Du vill ha bättre koll på din ekonomi

För att samla lån krävs det att du:

 • Är minst 20 år
 • Har en fast inkomst
 • Inte har några betalningsanmärkningar
 • Inte är långtidssjukskriven

Så samlar du dina lån hos oss

I din ansökan anger du att du vill lösa andra lån. Räntan på ditt samlingslån bedöms individuellt efter att vi har behandlat din ansökan. Väljer du att signera avtalet betalas pengarna ut inom 1-3 bankdagar så att du kan lösa dina befintliga lån.

Något du undrar över?

Låt vår kundservice hjälpa dig eller sök bland vanliga frågor.