Lån med grön rabatt till dig som investerar i grön omställning

Grönt privatlån

Ränta från 3,10-10,40 %. Vilket ränta du får, beror till stor del på dina egna ekonomiska förutsättningar, lånets storlek och vald återbetalningstid. Exakt ränta får du besked om först efter att du skickat in en låneansökan och vi har genomfört en kreditprövning.

‍Kreditgivare: Resurs Bank AB (publ)

Grönt bolån

Bolåneräntor från 1,54 % - 3,93 %. Vilket ränta du får, beror till stor del på dina egna ekonomiska förutsättningar, om du har belånat din bostad sedan tidigare och om du har andra skulder. Exakt ränta får du besked om först efter att du skickat in en låneansökan och vi har genomfört en kreditprövning.

‍Kreditgivare: Skandiabanken AB (publ)

Ansökningsflöden kommer inom kort

Tills vi har aktiverat våra ansökningsflöden kan du skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Flytta ditt lån i tre enkla steg

Ansök enkelt online

Fyll i ansökan och signera med BankID. Det tar bara ett par minuter. Oroa dig inte, du binder dig inte vid någonting.

Få svar direkt

Vår ambition är att ge besked inom några minuter. Därefter kompletterar du med amorteringsunderlag och bevis på accepterad offert.

Signera lånehandlingar

Acceptera erbjudandet, välj låneupplägg och signera lånehandlingar. Skandia fixar flytten av lånet. Har du ansökt om tilläggslån för solceller betalas det ut samtidigt som flytten.

Våra partners

Mer om våra gröna lån

Skriv ditt namn, e-postadress och telefonnummer i kontaktformuläret så kontaktar en utav våra handläggare dig så fort som möjligt för att hjälpa dig med ansökan.


Skandiabanken är kreditgivare för de gröna bolånen och Resurs är kreditgivare för gröna privatlån.


Resurs gröna bolån riktar sig till hushåll som investerar i förnybar energi, samt till hushåll i fastigheter med energiklass A. När du byter bolån via Resurs och genom Skandiabanken kan du samtidigt utöka ditt bolån för att finansiera solceller eller bergvärme. Minimikravet är en solcellsinstallation på minst 4,5 kW som får vara max 12 månader gammal eller utbyte eller nyinstallation av bergvärmepump.