Kundservice

Hur funkar Resurs Gröna lån? 🌱

Vi på Resurs vill tillsammans med dig hjälpas åt att ställa om till ett miljövänligare och klimatsmartare sätt att leva. Därför erbjuder vi dig som funderar på eller kanske redan har gjort en investering i solceller, en grön ränterabatt. Detta innebär att du har möjlighet att få bättre ränta genom att ta ett grönt lån. Du kan välja mellan ett grönt privatlån eller ett grönt bolån.

Resurs gröna bolån - sker i samarbete med Skandiabanken där dom går in som kreditgivare och är även dem som hjälper till att flytta lånet när det blir aktuellt. Här kan du låna upp till 85% av fastighetens värde till schysst förhandlingsfri bolåneränta. Du får då en grön ränterabatt för att du investerar i grön teknik.

Resurs gröna privatlån - ett privatlån med grön ränterabatt som du erhåller för att du väljer eller har valt att investera i grön teknik.

Notera att du kan ansöka om ett grönt lån retroaktivt så länge du gjort din installation inom de senaste 12 månaderna.

Läs mer och ansök om ett grönt lån

Kontakta oss

Undrar du något? Då kan du kontakta kundservice. Ring eller mejla för att få svar på dina frågor. Glöm inte att leta bland Frågor & svar - där hittar du svaren på de vanligaste frågorna.

Öppettider

Helgfria vardagar 8.00 - 17.00

E-post

gronalan@resurs.se

Telefon

0771 - 18 08 11

Har du frågor eller vill att vi kontaktar dig så fyll i nedan formulär: