Företagsfinansiering - när du behöver kapital

Sälj dina fakturor

Factoring är en smart finansieringsform som hjälper dig att frigöra kapital genom att sälja eller belåna dina fakturor. Du kan följa dina fakturor i realtid i vårt system och slipper tidsödande administration och kan fokusera på det du ska – att utveckla ditt företag!

Expandera eller investera

Låt inte brist på kapital stå i vägen för dina företagsdrömmar. Här kan du ansöka om ett företagslån i tre enkla steg. Låna upp till 1 000 000 kr till förmånlig ränta och välj återbetalningstid från 12 till 60 månader.

Företagsfinansiering ger löpande intäkter

Vi förstår att det finns lägen då dörren öppnar sig mot nya möjligheter och att du då behöver se över de valmöjligheter som finns för dig. Det kan handla om att du behöver investera i nya maskiner eller inventarier för att kunna växa och utvecklas i den takt du vill. Eller så behövs kapital inom IT eller för att köpa in fordon. Oavsett vad så kan vi på Resurs hjälpa dig med företagsfinansiering och hitta rätt val för dig utifrån dina förutsättningar.

Företagsfinansiering med Resurs

Vi hjälper dig få betalt

Vi vet att det som företag kan vara en utmaning att få betalt i tid. Låt oss hjälpa dig med företagsfinansiering. Vi har jobbat med factoring sedan 2001. Du får dina pengar snabbare och slipper problem med leverantörer som inte betalar i tid. Det löser vi!

Möjlighet att växa

Du ser möjligheten att expandera och utvecklas och du behöver kapital för investeringar eller så behöver du utökade resurser eller konsultinsatser. När du behöver hjälp med företagsfinansiering går vi tillsammans igenom ditt företags behov, så att vi kan levererar de lösningar som du behöver.

Din kundrelation är din

Precis som du, så värnar vi om våra kundrelationer. Vi på Resurs har därför förståelse för att dina kunder är dina. Vi kommer inte ta över din relation med dina kunder, utan du äger och ansvarar själv för dina kunder och dina kundkontakter.

Klimatmål 2030

Ett av våra stora hållbarhetsarbeten är att reducera vårt direkta klimatavtryck med 50 % till 2030. Vi berättar mer om hur vi ska uppnå detta klimatmål.

Samhällsinvesteringar

Resurs investerar i samhället för att skapa en bättre framtid för oss alla. Detta gör vi både för att vi vill och för att det är vårt ansvar. Här berättar vi om hur vi investerar i samhället.

Jag vill veta mer om företagsfinansiering

Boka möte