Företagslån - Expandera eller investera?

Låt inte brist på kapital stå i vägen för dina företagsdrömmar. Här kan du ansöka om ett företagslån i tre enkla steg. Låna upp till 1 000 000 kr till förmånlig ränta och välj återbetalningstid från 12 till 60 månader.

  • Låna upp till 1 000 000 kr
  • 12-60 månaders återbetalningstid
  • Förmånlig ränta

Gör verklighet av dina planer

Har du fått en unik möjlighet att utöka din verksamhet och göra företaget mer lönsamt? Är det dags att bygga om eller bygga ut? Eller står företaget inför en ekonomisk utmaning? Oavsett om utgifterna är planerade eller oförutsedda kan det behövas ett kapitaltillskott. Istället för att ta ur den egna kassan vid kapitalinvesteringar kan ett företagslån vara ett bra alternativ. Vårt lån till företag ger dig snabbt tillgång till pengar. Efter godkänd ansökan har du pengarna redan nästa dag.

Låna upp till 1 000 000 kr

Lånebelopp
100 000 kr
100 000 kr1 000 000 kr
Återbetalningstid
12 Mån
12 Mån18 Mån24 Mån36 Mån48 Mån60 Mån

Månadskostnad

8 787 kr

Månadsbeloppet är indikativt, ett exakt värde lämnas efter en kreditbedömning.

1
2
3

Möjligheter med företagslån

Oväntade utgifter

Om ditt företag får oväntade utgifter kan det vara en bra lösning att ta ett företagslån i stället för att ta av företagets pengar som kan investeras i annat.

Marknadsföring

Det är dyrt att öka ditt företags synlighet och varumärkeskännedom. Att investera i marknadsföring ger däremot ofta en bra avkastning. Med ett lån till företag kan du investera i exempelvis digital marknadsföring eller delta i mässor.

Expandera

Behöver du köpa in nya varor eller anställa ny personal? Om ditt företag vill göra investeringar i form av att utöka verksamheten och optimera för tillväxt kan det vara fördelaktigt med ett företagslån.

Ökad likviditet med företagslån

Är ditt företag i behov av nya investeringar? Då kan vi hjälpa dig med ett kapitaltillskott i form av ett företagslån som ger ditt företag möjlighet att investera i bland annat:

  • Ny utrustning
  • Nya maskiner
  • Marknadsföring
  • Personalkostnader
  • Betala fakturor i tid

Med en ökad likviditet kan du göra nya investeringar som i sin tur gör det möjligt för ditt företag att fortsätta växa. När du väljer att ta ett företagslån rekommenderar vi att du tänker igenom dina behov och räknar på vad lånet kommer att kosta dig varje månad.

Mer om företagslån från Resurs

Ett företagslån är ett lån som är utformat för företag. Det kan vara fördelaktigt att ansöka om ett företagslån för att utöka det egna kapitalet om ditt företag står inför en större investering eller har tillfällig likviditetsbrist.


Du kan låna mellan 100 000–1 000 000 kr.


För det första gör vi en sedvanlig kreditbedömning där vi ser på företagets återbetalningsförmåga. Det krävs dessutom att företaget som söker lånet är ett aktiebolag och har gjort minst ett bokslut. Företagets huvudman/huvudmän behöver därtill gå i borgen för lånet.


För att låna till företag behöver du bara fylla i formuläret och därefter återkommer vi inom en till två arbetsdagar.


Efter godkänd ansökan har du pengarna nästa dag.


Räntan är för tillfället 7,95 %–15,20 % med en återbetalningstid från 12 till 60 månader.


Det beror på vilket belopp du lånat, ränta samt återbetalningstid.


Företagskredit ger möjlighet att uppfylla kortsiktiga mål eller behov genom att låna till företag löpande upp till ett visst belopp. Om ett företag ska göra en långsiktig investering eller har låg likviditet som en engångsföreteelse är ett företagslån att föredra.


Företagslån vid investering

Företagslån eller företagskredit? Företagskredit ger möjlighet att finansiera kortsiktiga behov genom löpande lån upp till ett visst belopp, medan företagslån är att föredra vid exempelvis en investering eller låg likviditet som en engångsföreteelse. I den här artikeln berättar vi mer om skillnaderna på företagslån och företagskredit.

Jag vill veta mer om företagsfinansiering

Boka möte