Företagsfinansiering - när du behöver kapital

Företagsfinansiering FactoringFöretagsfinansiering Factoring

Sälj eller belåna dina fakturor

Factoring är en smart finansieringsform som hjälper dig att frigöra kapital genom att sälja eller belåna dina fakturor. Du kan följa dina fakturor i realtid i vårt system och slipper tidsödande administration och kan fokusera på det du ska – att utveckla ditt företag!

Företagsfinansiering FöretagslanFöretagsfinansiering Företagslan

Expandera eller investera

Låt inte brist på kapital stå i vägen för dina företagsdrömmar. Här kan du ansöka om ett företagslån i tre enkla steg. Låna upp till 500 000 kr till förmånlig ränta och välj återbetalningstid från 12 till 36 månader.

Företagsfinansiering Spara FöretagFöretagsfinansiering Spara Företag

Öppna sparkonto till ditt företag

Sparkonto Företag är ett av marknadens bästa sparkonton. Det är framtaget för dig som vill ha din ekonomiska buffert så tryggt placerad som möjligt och samtidigt få en riktigt hög ränta.

När du behöver löpande intäkter till ditt företag

Det är då du ska vända dig till oss på Resurs. Vi förstår att det finns lägen då dörren öppnar sig mot nya möjligheter och att du då behöver se över de valmöjligheter som finns för dig. Det kan handla om att du behöver investera i nya maskiner eller inventarier för att kunna växa och utvecklas i den takt du vill. Eller så behövs kapital inom IT eller för att köpa in fordon. Oavsett vad så kan vi på Resurs hjälpa dig hitta rätt val för dig utifrån dina förutsättningar. Vi står för risken och du får dina pengar direkt.
När du behöver löpande intäkterNär du behöver löpande intäkter

Vad erbjuder vi från Resurs?

Vi hjälper dig få betalt

Vi vet att det som företag kan vara en utmaning att få betalt i tid. Låt oss på Resurs hjälpa dig. Vi har de resurser som krävs och har jobbat med factoring sedan 2001. Du kan välja att sälja dina fakturor till oss eller att belåna dem. Valet är ditt! Du får dina pengar snabbare och du slipper problem med leverantörer som inte betalar i tid. Det löser vi!

Möjlighet att växa

Du ser möjligheten att expandera och utvecklas och du behöver kapital för investeringar eller så behöver du utökade resurser eller konsultinsatser. Vi hjälper dig stärka ditt företags ekonomi snabbt genom att erbjuda såväl factoring som företagslån. Ansökningsprocessen är enkel och du får svar direkt.

Din kundrelation är din

Precis som du, så värnar vi om våra kundrelationer. Det innebär att du äger och ansvarar för din kund och dina kundkontakter och hanterar din kundrelation på det sätt som är bäst för dig.  Vidare kommer inte vi på Resurs att kontakta din kund eller på något sätt använda den information vi får tillgång till. Om det skulle behövas så finns vi alltid i bakgrunden som stöd för dig.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig att expandera och utvecklas?

Fyll i formuläret eller ring oss på 077-445 00 05 så kontaktar vi dig inom kort.

Undrar du något?

Låt vår kundservice hjälpa dig eller sök bland vanliga frågor.