Företagsfinansiering - när du behöver kapital

Sälj dina fakturor

Factoring är en smart finansieringsform som hjälper dig att frigöra kapital genom att sälja eller belåna dina fakturor. Du kan följa dina fakturor i realtid i vårt system och slipper tidsödande administration och kan fokusera på det du ska – att utveckla ditt företag!

Expandera eller investera

Låt inte brist på kapital stå i vägen för dina företagsdrömmar. Här kan du ansöka om ett företagslån i tre enkla steg. Låna upp till 1 000 000 kr till förmånlig ränta och välj återbetalningstid från 12 till 60 månader.

När du behöver löpande intäkter till ditt företag

Det är då du ska vända dig till oss på Resurs. Vi förstår att det finns lägen då dörren öppnar sig mot nya möjligheter och att du då behöver se över de valmöjligheter som finns för dig. Det kan handla om att du behöver investera i nya maskiner eller inventarier för att kunna växa och utvecklas i den takt du vill. Eller så behövs kapital inom IT eller för att köpa in fordon. Oavsett vad så kan vi på Resurs hjälpa dig hitta rätt val för dig utifrån dina förutsättningar.

Vad erbjuder vi från Resurs?

Vi hjälper dig få betalt

Vi vet att det som företag kan vara en utmaning att få betalt i tid. Låt oss på Resurs hjälpa dig. Vi har de resurser som krävs och har jobbat med factoring sedan 2001. Du kan välja att sälja dina fakturor till oss eller att belåna dem. Valet är ditt! Du får dina pengar snabbare och du slipper problem med leverantörer som inte betalar i tid. Det löser vi!

Möjlighet att växa

Du ser möjligheten att expandera och utvecklas och du behöver kapital för investeringar eller så behöver du utökade resurser eller konsultinsatser. Genom att tillsammans gå igenom ditt företags behov så levererar vi de lösningar som ni behöver.

Din kundrelation är din

Precis som du, så värnar vi om våra kundrelationer. Det innebär att du äger och ansvarar för dina kunder och dina kundkontakter.

Jag vill veta mer om företagsfinansiering från Resurs