En populär present och en lönsam affär för din butik

Presentkort genom Resurs är en smidig och enkel lösning. Vi erbjuder en icke kassaintegrerad lösning, som innebär att när kunden betalar med presentkortet så går det igenom som ett helt vanligt kortköp och utbetalning sker nästa bankdag till ert angivna konto. Anslutningen är enkel, kostnadsfri och går snabbt att göra.

Vi hjälper dig med allt från uppsättning för transaktioner till layout på din kortbricka, om du önskar. Det är enkelt att komma igång och erbjuda en av de mest lönsamma produkterna inom handeln.

  • Presentkort ger merförsäljning
  • Minskar risken för byte och retur
  • Återkommande kunder

Ingen uppstartskostnad och ingen integration för den enskilda butiken

Att ansluta sig till Resurs presentkortslösning kostar ingenting för den enskilda butiken och kräver heller ingen integration utan är ett helt fristående upplägg.

Vi kan hjälpa dig hela vägen från design och produktion men framför allt så löser vi hela administrationen kring era presentkort. Det viktigaste för oss är att det är enkelt för din kund att handla med presentkortet. Oavsett om det rör hela butikskedjor eller flera olika aktörer i ett och samma köpcentrum så har vi en lösning för dina behov.

Våra lösningar

Presentkort i köpcentrum

I köpcentrum så växer vår lösning hela tiden. Den mest naturliga presenten har blivit den mest lönsamma för alla parter dessutom. Tillsammans med våra partners som tillhandahåller kiosker för köp av presentkort så kommer kunder utnyttja tillfället. Vi har möjligheten att hantera stora mängder butiker på smidigaste sättet och startup utan kassaintegration. Det uppskattar dina handlare!

Presentkort till stadskärnor

Stadskärnorna behöver sammanhållning och tydlighet som drar kunden till denna dynamiska handelsplats med många butiker att upptäcka. Vi kan enkelt hjälpa dig med lite service som är utanför det vanliga som att vi laddar till ett företag eller för din kommun när de så önskar. Allt för att du ska fokusera på att locka människor till er fantastiska stad.

Tillsammans är vi starkare

Här kan du se ett urval av några partners som vi samarbetar med idag. Intresserad av att bli en i gänget? Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster och vad vi kan göra för dig!

Våra kunder

Stärkt varumärke och lojalare kunder

Låter det intressant? Fyll i formuläret eller ring oss på 042-38 20 40 så kontaktar vi dig inom kort.