Resurs Bank
menu

Låna till bil

Läs om vår betalförsäkring

Frågor om att låna till bil

Hur tar man lån till bil?

Hos oss kan du ansöka om att låna till bil online genom att fylla i vår lånekalkylator. Det är gratis och du förbinder dig inte till något när du ansöker. När vi behandlat och beviljat ditt lån kan du signera avtalet med BankID i lung och ro om du bestämmer dig för att godkänna lånet. Efter att du signerat avtalet har du i regel pengarna på kontot inom 1-3 arbetsdagar.

Vad kostar det att låna till en bil?

Vad det kostar att låna till bil beror på flera faktorer. Vilken ränta du får påverkar månadskostnaden men också hur mycket pengar det är som du vill låna. Även din önskade återbetalningstid spelar in i hur mycket lånet kommer kosta dig varje månad. Vi rekommenderar att du testar vår lånekalkylator, då kan du beräkna din ungefärliga månadskostnad.

Hur mycket får jag låna till bil?

Hos oss på Resurs kan du ansöka om att låna till bil upp till 400 000 kr.

Låna till bil eller leasa?

Att leasa bil kan vara en trygghet då det ofta ingår både försäkring och fri service av bilen. Väljer du att låna till bil är flexibilitet en fördel och du kan använda bilen precis när och hur mycket du vill. Du är även fri att göra vad du vill med bilen och kan sälja när det passar dig. Köper du dessutom en begagnad bil kan du få tillbaka stora delar av bilens värde när du väljer att sälja.
 
Det är även av vikt att du väger in olika kostnader. Att låna till bil innebär att det tillkommer en räntekostnad under avbetalningstiden, samtidigt som det kan kosta en del att leasa bil varje månad. Vi rekommenderar att du räknar på olika typer av kostnader och väger in flera faktorer för att hitta det alternativ som passar dig bäst.