Låna till bil

Är du i behov av en ny bil och behöver hjälp med att finanserna bilen? Hos oss kan du låna till bil utan säkerhet, vilket kan vara fördelaktigt om du vill köpa en begagnad bil. Du ansöker enkelt online och förbinder dig inte till något.

Dina möjligheter:

  • Låna upp till 500 000 kr
  • Du bestämmer avbetalningstiden
  • Pengarna på kontot inom 3 dagar

Låna till begagnad bil

Att låna till bil utan säkerhet är extra fördelaktigt om du går i tankar att köpa en begagnad bil.

  • Du kan få pengarna på kontot innan du köper bilen
  • Du bestämmer vilken bil du vill köpa
  • Det finns inget krav på hur gammal bilen får vara
  • Du bestämmer av vem du vill köpa bilen
  • En begagnad bil tappar sällan mycket i värde i jämförelse med en nyproducerad bil

Ange önskat lånebelopp

Loading...

Frågor om att låna till bil

Hos oss kan du ansöka om att låna till bil online genom att fylla i vår lånekalkylator. Det är gratis och du förbinder dig inte till något när du ansöker. När vi behandlat och beviljat ditt lån kan du signera avtalet med BankID i lung och ro om du bestämmer dig för att godkänna lånet. Efter att du signerat avtalet har du i regel pengarna på kontot inom 1-3 arbetsdagar.


Vad det kostar att låna till bil beror på flera faktorer. Vilken ränta du får påverkar månadskostnaden men också hur mycket pengar det är som du vill låna. Även din önskade återbetalningstid spelar in i hur mycket lånet kommer kosta dig varje månad. Vi rekommenderar att du testar vår lånekalkylator, då kan du beräkna din ungefärliga månadskostnad.


Hos oss på Resurs kan du ansöka om att låna till bil upp till 500 000 kr.


Att leasa bil kan vara en trygghet då det ofta ingår både försäkring och fri service av bilen. Väljer du att låna till bil är flexibilitet en fördel och du kan använda bilen precis när och hur mycket du vill. Du är även fri att göra vad du vill med bilen och kan sälja när det passar dig. Köper du dessutom en begagnad bil kan du få tillbaka stora delar av bilens värde när du väljer att sälja.
 
Det är även av vikt att du väger in olika kostnader. Att låna till bil innebär att det tillkommer en räntekostnad under avbetalningstiden, samtidigt som det kan kosta en del att leasa bil varje månad. Vi rekommenderar att du räknar på olika typer av kostnader och väger in flera faktorer för att hitta det alternativ som passar dig bäst.


Att tänka på när du köper bil

Du kan få hjälp med finansiering av bil genom att ta ett lån. Vi har listat vad du behöver tänka på om du är på jakt efter en ny bil. I den här artikeln ger vi också tips på hur du kan spara på dina bilkostnader.

Formulär

Villkor

Information