Ta betalt där kunden väljer att handla

Dagens kunder förväntar sig att ett köp ska gå snabbt, smidigt och vara enkelt att genomföra. De vill kunna förflytta sig obehindrat mellan alla försäljningskanaler men få samma upplevelse. Resurs Bank vill tillsammans med dig skapa en sömlös köpprocess som möter kundens förväntningar.

För dig med både e-handel och fysisk butik ger vi dina kunder en helt sömlös köpupplevelse.

  • En lösning oavsett betalsätt eller köpkanal.
  • Låt kunden välja betalsätt.
  • Mobil kreditansökan som förenklar faktura och delbetalningsköp i butik genom att låta kunden ansöka om kredit i mobilen inför köpet.

Genom en betallösning från Resurs kan du erbjuda dina kunder samma löfte oavsett köpkanal.

Interaktiv push-kassaInteraktiv push-kassa

Ökad konvertering med vår unika funktion

Vår push-funktion i Resurs Checkout gör det möjligt för din kund att ta med sig sitt påbörjade butiksköp hem. Du skickar med kunden ett digitalt erbjudande (antingen via mejl eller sms), där produkterna under en bestämd tid ligger reserverade i Resurs Checkout. Push-funktionen ger kunden möjlighet att slutföra sitt köp snabbt, trygg och enkelt när det passar. Kunden får på så vis frihet och kontroll, då köpbeslutet inte behöver tas på en bestämd tid och plats. Funktionens flexibilitet och tillgänglighet ger därmed ökad chans till konvertering.

Vill du ge dina kunder en sömlös köpupplevelse och samtidigt konvertera mera? Då är Resurs Checkout en lösning för dig. Se vilka system som är kompatibla med vår checkout

Kunden kan förbereda köpet i mobilen

Med Resurs Bank Mobilansökan kan dina kunder ansöka om kredit i lugn och ro hemma eller i butiken genom sin mobiltelefon. Ansökningen signeras via Mobilt BankID och kunden får svar direkt och kan genomföra sitt köp smidigt och säkert. Här kan du se hur enkelt det är för dina kunder att ansöka.

Förbered ditt köp i mobilenFörbered ditt köp i mobilen

Tillgängliga betalsätt för Resurs Checkout

Swish

Faktura

Delbetalning

Konto

Kort

Masterpass

Vill du också erbjuda kunderna samma köpupplevelse oavsett köpkanal?

Fyll i formuläret eller ring oss på 042-38 20 40 så hjälper vi dig. Är du medlem i Svensk Handel så ange detta under meddelande.

Svensk Handel Resurs BankSvensk Handel Resurs Bank

Några av våra partners som redan erbjuder en omnikanalupplevelse

Logo SportsonLogo Sportson
Logo RydbergsLogo Rydbergs
Logo SovaLogo Sova
Bauhaus Logo SliderBauhaus Logo Slider
Biltema Logo SliderBiltema Logo Slider
Logo NorrgavelLogo Norrgavel
Ticket LogoTicket Logo
Netonnet Logo SliderNetonnet Logo Slider

Våra integrationspartners

Resurs Checkout är kompatibel med ett stort antal betal- och e-handelsplattformar. Här nedan kan du se ett urval av dessa.

Jetshop Logo SliderJetshop Logo Slider
Askaas Logo SliderAskaas Logo Slider
Episerver Logo SliderEpiserver Logo Slider
Magento Logo SliderMagento Logo Slider
WooCommerce Logo SliderWooCommerce Logo Slider

Läs mer om vår omnikanallösning här

Vad innebär Resurs Omnikanallösning?

Resurs Bank bygger sin integration på e-handels API, vilket betyder att du kan erbjuda dina kunder samma betalsätt oavsett köpkanal. T ex kan du hantera  både köp och returer oavsett inköpskanal på ett smidigt och enkelt sätt.

Fungerar Resurs Checkout både online och i fysisk butik?

Ja, vi erbjuder integrationer mot både e-handelsplattformar, kassasystem och affärssystem. Kontakta oss via formuläret ovan för mer information.

När betalas pengarna ut?

Vi gör utbetalningen dagen efter att en debitering har blivit gjord. Har ni anmält ett kontonummer som vi betalar ut pengarna på får ni pengarna dagen efter debiteringen.

När får kunden sin faktura?

Månaden efter köpet kommer första fakturan. Vilket betyder att kunden alltid hinner få minst en lön innan det är dags för den första betalningen. Därefter kommer resterande fakturor i mitten på månaden för betalning den sista i månaden.

Vilka alternativ finns för delbetalning?

Resurs Checkout erbjuder flera möjligheter att dela upp betalningen på det sätt som passar kunden bäst. Läs mer om vilka delbetalningsalternativ vi erbjuder.

Är det säkert att använda Resurs Checkout?

Resurs Checkout följer alla de riktlinjer som gäller för säker shopping online och är optimerad för BankID. Vi ser till att din lösning alltid är uppdaterad enligt senaste säkerhetsstandard och samtidigt ger en bra köpupplevelse.

Vilka kort kan mina kunder betala med?

Resurs Checkout har stöd för alla de stora kortleverantörerna såsom Mastercard, Visa, American Express och Diners.

Vilka andra betalsätt har Resurs Checkout stöd för?

Vår Checkout har stöd för vanliga digitala betalsätt såsom Swish och Masterpass och vi jobbar ständigt för att utöka vårt utbud med nya intressanta betalsätt.

Frågor? Kontakta oss!

Låt vår kundservice hjälpa dig eller sök bland vanliga frågor.