Med våra betallösningar blir det enkelt, snabbt och tryggt för dig som handlare att ta betalt, oavsett om det är online, i butik eller både och. Dina kunder ska själva kunna välja på vilket sätt de ska betala och när det ska ske.

Därför ska du välja Resurs Bank

Ju enklare och flexiblare det är för dina kunder att handla desto mer säljer du. Med Resurs checkout ökar du möjligheten för fler köp och fler nöjda kunder. Vi erbjuder dig:

  • Skräddarsydda betallösningar
  • Ökad lojalitet hos dina kunder
  • Allt mobilt
  • Inga konstiga avgifter
  • Stark nordisk förankring med lokala kontor

Vill du veta mer om Resurs betallösningar och hur vi kan öka köpupplevelsen för dina kunder?

Fyll i formuläret eller ring oss på 042-38 20 40 så hjälper vi dig. Är du medlem i Svensk Handel så ange detta under meddelande.

Svensk Handel Resurs BankSvensk Handel Resurs Bank

Så här blir du partner

Att fylla i formuläret ovan är första steget mot ett bra val. Vi kontaktar dig för att berätta mer. Om du sedan väljer att gå vidare så:

  • Skickar vi dig ett ombudsavtal att fylla i.
  • När du är upplagd i vårt system får du ett startkit med bland annat inloggningsuppgifter till vår Merchant Portal där du själv lägger upp faktura eller delbetalningskontot.
  • Sen är det bara att köra!

Samma köpupplevelse, oavsett kanal

Dagens kunder förväntar sig att ett köp ska gå snabbt, vara smidigt och enkelt att genomföra. De vill kunna förflytta sig obehindrat mellan olika köpkanaler men få samma köpupplevelse. Resurs Bank vill tillsammans med dig skapa sömlösa köp som möter kundens förväntningar. Oavsett om du driver e-handel, fysisk butik eller både och, är vårt mål att du oavsett köpkanal ska kunna erbjuda din kund samma betalningsalternativ.

Några av de partners som vi hjälper

Bauhaus Logo SliderBauhaus Logo Slider
Netonnet Logo SliderNetonnet Logo Slider
Biltema Logo SliderBiltema Logo Slider
Ticket LogoTicket Logo

Vanligaste frågorna

Vad innebär Resurs skräddarsydda betallösningar?

Det innebär att vi har flera olika betallösningar för dig som handlare. Oavsett om du vill ha en klar integration eller vill bygga en egen så har vi betallösningen för dig.

Vilka fördelar kan jag erbjuda mina kunder genom att ansluta mig till Resurs betallösningar?

Med Resurs betallösningar kan du alltid erbjuda dina kunder 30-60 dagars fri kredit och marknadens bästa delbetalningsalternativ. Det innebär också att du kan erbjuda dina kunder lösningar som  " handla till jul - betala till påsk".

Om jag har e-handel idag och ska öppna fysisk butik också, hur går jag tillväga?

Om du redan är ansluten till Resurs betallösningar har du möjlighet att få samma betalsätt i din nya butik som i din e-handel. Antingen integrerar vi Resurs Checkout i din kassa i butiken eller så använder du vår portal. Vi har en lösning som passar dina behov.

Om jag har en fysisk butik idag och ska öppna e-handel, hur går jag tillväga?

Om du redan är ansluten till Resurs Betallösningar så har du möjligheten att få samma betalsätt i din e-handel som i din butik. Om du valt Resurs Checkout för din e-handel så hjälper vi dig med övriga betalsätt så som Visa/Mastercard, Swish, Masterpass m.fl. Vill du hellre bara använda Resurs betalalternativ (Faktura/Delbetalning) går det självklart också bra. Om du har ett profilerat kort från Resurs Bank fungerar det givetvis oavsett kanal som kunden handlar i.

Funderar du på något annat?

Låt vår kundservice hjälpa dig eller sök bland vanliga frågor.