Kom igång med smarta betalningar

En betalning förväntas vara enkel, trygg och snabb oavsett om den sker i en fysisk butik eller online. Med över 6 miljoner kunder runt om i Norden, ser vi till att vara up-to-date med smarta lösningar där kunderna handlar.

I kassan kan din kund välja mellan flera flexibla betalningsalternativ, något som inte bara ger en bättre köpupplevelse utan även genererar fler och större köp.

Tre snabba om Resurs

  • 40 år inom detaljhandel
  • Fokus på köpupplevelsen
  • Enkelt. Tryggt. Snabbt.

Alltid hos Resurs

Oavsett om du är en liten firma eller stor kedja, har fysisk butik eller e-handel, har vi ett antal produkter och tjänster som alltid ingår i partnerskapet.

Merchant Portal

Som partner får du alltid tillgång till vår Merchant Portal, ett smart och enkelt verktyg för smidigare köp- och kundupplevelser.

Up-to-date

Vi uppdaterar våra produkter och mjukvaror kontinuerligt och ser alltid till att du har de senaste versionerna.

Flexibel betalning

Genom Resurs kan du erbjuda flera olika betalsätt vilket ger dina kunder flexibilitet och större möjlighet att handla.

Onboarding

Det är viktigt att alla medarbetare har rätt förutsättningar till att vara engagerade. Därför erbjuder vi digital utbildning och träning till all personal.

Support 7 dagar i veckan

Vi bryr oss om att du får rätt hjälp när behovet uppstår. Därför är vi tillgängliga under veckans alla dagar. Oavsett hur och när din kund väljer att betala, får du pengarna nästa bankdag.

Ett smart samarbete

En nordisk bank

Vi är verksamma i hela Norden och samarbetar med en rad butikskedjor vars verksamhet sträcker sig över landsgränserna. Vi kan den nordiska marknaden och har stor inblick i konsumentbeteendet.

Samma köpupplevelse, oavsett kanal

Dagens kunder förväntar sig att ett köp ska gå snabbt, vara smidigt och enkelt att genomföra. De vill kunna förflytta sig obehindrat mellan olika köpkanaler men få samma köpupplevelse. Resurs Bank vill tillsammans med dig skapa sömlösa köp som möter kundens förväntningar. Oavsett om du driver e-handel, fysisk butik eller både och, är vårt mål att du oavsett köpkanal ska kunna erbjuda din kund samma betalningsalternativ.

Flexibla betalsätt genererar fler köp

I kassan har din kund möjlighet att välja att betala med kort, Swish, Trustly på konto eller faktura. Några av alternativen ger kunden mer tid, andra innebär möjligheten att dela upp betalningen i mindre delar. Denna flexibilitet gör din kund mer benägen att fullborda sitt köp och samtidigt skapar det en bättre upplevelse samt ökar kundlojaliteten.

Läs mer om betallösningar för din e-handel
Läs mer om betallösningar för din butik

Integration

När du integrerar Resurs Checkout i din kassa gör du livet enklare för dig och dina kunder. Vi har utvecklat ett eget, öppet API, vilket gör det enkelt och smidigt att komma igång. För att du ska kunna känna dig extra trygg på vägen erbjuder vi dessutom hög teknisk support under tiden som systemen sätts samman.

Resurs Checkout är kompatibel med ett stort antal e-handelsplattformar, under läs mer hittar du mer om våra integrations och aktuella plattformar.

Läs mer

Varför Resurs?

Det innebär att vi har flera olika betallösningar för dig som handlare. Oavsett om du vill ha en klar integration eller vill bygga en egen så har vi betallösningen för dig.


Med Resurs betallösningar kan du alltid erbjuda dina kunder 30-60 dagars fri kredit och marknadens bästa delbetalningsalternativ. Det innebär också att du kan erbjuda dina kunder lösningar som "köp nu- betala senare".


Om du redan är ansluten till Resurs betallösningar har du möjlighet att få samma betalsätt i din nya butik som i din e-handel. Antingen integrerar vi Resurs Checkout i din kassa i butiken eller så använder du vår portal. Vi har en lösning som passar dina behov.


Om du redan är ansluten till Resurs Betallösningar så har du möjligheten att få samma betalsätt i din e-handel som i din butik. Om du valt Resurs Checkout för din e-handel så hjälper vi dig med övriga betalsätt så som Visa/Mastercard, Swish m.fl. Vill du hellre bara använda Resurs betalalternativ (Faktura/Delbetalning) går det självklart också bra. Om du har ett profilerat kort från Resurs Bank fungerar det givetvis oavsett kanal som kunden handlar i.


Några av de partners som valt Resurs

Något du funderar på?

Tveka inte att kontakta vår partnersupport, så hjälper vi dig.

Melja oss på: ombud@resurs.se

Eller ring till oss direkt 042-38 20 40

Ökat kundflöde och lojalare kunder?