Våra butikskort

Vi samarbetar med en rad stora varumärken och erbjuder, via dem, flexiblare betalsätt för dig att dra nytta av. Med ett butikskort får du möjlighet att skjuta upp dina betalningar eller att delbetala ditt köp.

Butikskort hos våra partners

App app app…

Du har väl inte missat att ladda ner Resurs app – stället för full överblick över dina konton och smidiga betalningar? Ladda ner Resurs app i App Store eller Google Play.

I appen kan du:

  • Betala dina övriga fakturor
  • Hantera dina kortinställningar
  • Ta del av viktig kundinformation och fina erbjudanden

ABU - en smart korttjänst på ditt Mastercard

Vi erbjuder Automatic Billing Updater (ABU) som innebär en automatisk uppdatering av kortuppgifter hos de företag som är anslutna till tjänsten. När du får ett nytt kort behöver du alltså inte gå in och uppdatera dina uppgifter själv på till exempel Netflix, utan det görs automatiskt utan onödiga avbrott. Tjänsten är frivillig, och om du inte vill ta del av den kan du ringa vår kundservice på 0771- 11 22 33 och be att få avsluta tjänsten.

Information om valutaväxlingsavgift

På köp som görs i annan valuta än SEK använder sig Resurs av Mastercards växelkurs plus bankens valutaväxlingspåslag. Valutaväxlingspåslaget läggs på enligt gällande prislista, f. n. 1,97%. För att du enklare ska kunna jämföra andra banker och instituts valutaväxlingsavgifter visar vi ECBs valutaväxlingskurser, se länken nedan. Du kan sätta Resurs valutaväxlingsavgift i relation till ECBs valutaväxlingskurser för att jämföra prissättningen av valutaväxlingar.

ECBs valutaväxlingskurs