Våra butikskort

Vi samarbetar med en rad stora varumärken och erbjuder, via dem, flexiblare betalsätt för dig att dra nytta av. Med ett butikskort får du möjlighet att skjuta upp dina betalningar eller att delbetala ditt köp.

Butikskort hos våra partners

App app app…

Du har väl inte missat att ladda ner Resurs Banks app – stället för full överblick över dina konton och smidiga betalningar?

I appen kan du även:

    • Betala dina övriga fakturor
    • - Hantera dina kortinställningar
    • - Ta del av viktig kundinformation och fina erbjudanden

Ladda ner Resurs Banks app i App Store eller Google Play.

Ansök om kredit i lugn och ro

Förbered ditt köp hemma eller smidigt direkt i butiken via mobilen så slipper du stress och växande köer. Du får besked med en gång och väljer sedan betalningsupplägg hemma i lugn och ro. Vill du hellre ha hjälp så finns butikspersonalen där och hjälper dig.

TILL KUNDSERVICE

ABU - en smart korttjänst på ditt Mastercard

Vi erbjuder Automatic Billing Updater (ABU) som innebär en automatisk uppdatering av kortuppgifter hos de företag som är anslutna till tjänsten. När du får ett nytt kort behöver du alltså inte gå in och uppdatera dina uppgifter själv på till exempel Netflix, utan det görs automatiskt utan onödiga avbrott. Tjänsten är frivillig, och om du inte vill ta del av den kan du ringa vår kundservice på 0771- 11 22 33 och be att få avsluta tjänsten.

Information om valutaväxlingsavgift

På köp som görs i annan valuta än SEK använder sig Resurs Bank av Mastercards växelkurs plus bankens valutaväxlingspåslag. Valutaväxlingspåslaget läggs på enligt gällande prislista, f. n. 1,97%. För att du enklare ska kunna jämföra andra banker och instituts valutaväxlingsavgifter visar vi ECBs valutaväxlingskurser, se länken nedan. Du kan sätta Resurs Banks valutaväxlingsavgift i relation till ECBs valutaväxlingskurser för att jämföra prissättningen av valutaväxlingar.

ECBs valutaväxlingskurs

Hittar du inte det kort du söker?

Besök våra frågor och svar, där har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna.

TILL KUNDSERVICE