Helbetala och delbetala

Oavsett var och när du tar ett beslut om att köpa en vara eller tjänst kan du välja hur den ska betalas. Du väljer betalningsplan i lugn och ro hemma och har upp till 60 dagar på dig att göra din första inbetalning. Saknar du denna möjlighet hos någon du tänkte handla hos eller vars tjänster du är intresserad av? Hör av dig till oss!

Helbetala

Handla först betala sen. Beställ din vara och få den hemlevererad, därefter har du upp till 60 dagar på dig att betala din faktura. Fakturan kommer alltid månaden efter ditt inköp, vilket innebär att du hinner få minst en lön innan senaste betaldatum infaller.

Delbetala

För oss känns det självklart att du själv ska kunna bestämma hur du vill lägga upp dina betalningar. Oavsett om det är lite tajt en månad eller om du helt enkelt tycker det är skönare att betala bitvis, på ditt vis, ger vi dig olika lösningar. Vi erbjuder en rad olika delbetalningsalternativ som ger dig lite mer frihet i ditt handlande.

Fördelar:

  • Välj mellan olika delbetalningsalternativ
  • Möjlighet till större köp
  • Säker köpprocess
  • Räntefri kredit i upp till 60 dagar

Vänta utan ränta

Handla hos någon av våra partners så kan du väja att delbetala och få upp till 24 månaders räntefri delbetalning eller betala direkt via banken med kort eller swish.

Något du undrar över?

Låt vår kundservice hjälpa dig eller sök bland vanliga frågor.

Till våra vanligaste frågor