Betala som det passar dig

Du handlar, du bestämmer – så ser vi på saken. Vi har olika betallösningar för att du själv ska kunna bestämma hur och när du vill betala. När du handlar med något av våra kreditkort eller via mobilen hinner du alltid få minst en lön innan det är dags att betala. Välj om du vill betala hela beloppet på en gång eller dela upp det, t.ex. räntefritt i upp till 12 månader.

Betala på fler sätt med Apple och Google Pay

Nu kan du koppla ditt Mastercard från Resurs Bank till Apple Pay eller Google Pay och betala tryggt och kontaktlöst överallt.

Kom igång med Apple Pay – för dig med iPhone och Apple Watch.

Kom igång med Google Pay – för dig med Androidmobil.

Har du koll på fördelarna med våra kort? Med ett Resurskort i klockan eller mobilen har du alltid en trygg och säker buffert nära till hands.

Ansök om kredit i lugn och ro

Less på stress och växande köer? Förbered ditt köp via mobilen och få besked om kredit direkt. Välj hur du vill lägga upp din betalning när du får din första faktura. Frågor? Hör med butikspersonalen.

LÄS MER

Helbetala eller delbetala

När du handlar med oss ger vi dig mer tid. Få först minst en lön, bestäm sedan hur du vill lägga upp din betalning. Antingen betalar du hela beloppet med en gång eller så delar du upp det. Vi har flera olika delbetalningsalternativ, t.ex. upp till 6 räntefria månader.

HELBETALA OCH DELBETALA

Butikskort och partners

Vi samarbetar med en mängd stora varumärken och hjälper dem ta fram flexibla betalningsalternativ för att göra det enklare och roligare för dig att handla. Här nedan ser du några av de partners som vi samarbetar med. Hittar du inte kortet du letar efter? Kolla in våra Frågor och Svar eller hör av dig till oss.

Har du frågor?

Sök bland våra vanligaste frågor eller låt vår kundservice hjälpa dig.

Till våra vanligaste frågor