Betala som det passar dig

Våra kreditkort
Kredit i mobilen

Du handlar, du bestämmer – så ser vi på saken. Vi har olika betallösningar för att du själv ska kunna bestämma hur och när du vill betala. När du handlar med något av våra kreditkort eller via mobilen hinner du alltid få minst en lön innan det är dags att betala. Välj om du vill betala hela beloppet på en gång eller dela upp det, t.ex. räntefritt i upp till 12 månader.

Betala på fler sätt med Apple och Google Pay

Nu kan du koppla ditt Mastercard från Resurs till Apple Pay eller Google Pay och betala tryggt och kontaktlöst överallt.

Kom igång med Apple Pay – för dig med iPhone och Apple Watch.

Kom igång med Google Pay – för dig med Androidmobil.

Har du koll på fördelarna med våra kort? Med ett Resurskort i klockan eller mobilen har du alltid en trygg och säker buffert nära till hands.

En smidig vardag med vår app

I appen har du som kund full översikt över dina kort och konton hos oss. Hantera dina inställningar på ett enkelt och säkert sätt. Du kan ändra PIN kod, hitta dina transaktioner, se senaste faktura och saldo på ditt lån. Dyker det upp frågor kan du enkelt chatta med vår kundservice direkt i appen eller själv hitta svaret bland våra vanligaste frågor.

iOS

Android

Ansök om kredit i lugn och ro

Less på stress och växande köer? Förbered ditt köp via mobilen och få besked om kredit direkt. Välj hur du vill lägga upp din betalning när du får din första faktura. Frågor? Hör med butikspersonalen.

Mer om kreditansökan

Butikskort och partners

Vi samarbetar med en mängd stora varumärken och hjälper dem ta fram flexibla betalningsalternativ för att göra det enklare och roligare för dig att handla. Här nedan ser du några av de partners som vi samarbetar med. Hittar du inte kortet du letar efter? Kolla in våra Frågor och Svar eller hör av dig till oss.