Du är här:HemLåna
  • Låna upp till 300 000 kr Ansök här
    Månadskostnad:...
    Effektiv ränta*:...
    * Exempelränta
    Representativt exempel: Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 8,02 % och 6 års löptid (återbetalningstid) uppgår den effektiva räntan till 8,87%. I exemplet ingår administrationsavgift om 19kr per månad och uppläggningsavgift om 399kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1 791kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 128 880kr. Exemplet som är beräknat 2016-09-02, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

Extra trygghet med betalförsäkring

Du kan teckna en försäkring som skyddar dig ifall du skulle bli sjuk eller arbetslös. Då står vi för räntekostnader och amortering i upp till tolv månader.

Höj ditt befintliga lån

Blev renoveringen dyrare än du tänkt dig? Du behöver inte ta ett nytt lån. Du kan istället ansöka om att höja ditt befintliga.

Signera ditt avtal med e-legitimation

Nu kan du enkelt och smidigt signera ditt låneavtal med e-legitimation.

Låna från 5,27 % ränta

För förändringar som kräver ekonomisk kapital kan det vara en fördel att ta ett privat lån som öppnar möjligheten till att förverkliga dessa. Hos Resurs Bank kan du låna mellan 10 000 – 300 000 kr. Det är enkelt att ansöka om ett lån och du får snabba besked.

Men vad gäller egentligen vid ansökan om lån och hur går du till väga? Resurs Bank hjälper dig att räta ut frågetecknen.