Du är här:HemLåna
  • Låna upp till 300 000 kr Ansök här
    Månadskostnad:...
    Effektiv ränta*:...
    * Exempelränta
    Representativt exempel: Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 8,02 % och 6 års löptid (återbetalningstid) uppgår den effektiva räntan till 8,87%. I exemplet ingår administrationsavgift om 19kr per månad och uppläggningsavgift om 399kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1 791kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 128 880kr. Exemplet som är beräknat 2016-09-02, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

Känn dig trygg med betalförsäkring

Om du blir sjuk eller arbetslös kan det vara bra att ha en försäkring. När du tecknar en betalförsäkring täcks dina räntekostnader och amorteringar i upp till 12 månader, så att du slipper oroa dig.

Höj ditt befintliga lån

Blev det dyrare än du tänkt dig? Då behöver du inte ta ett nytt lån. Om du har skött dina betalningar har du alltid möjligheten att höja ditt befintliga privatlån.

 

Signera enkelt med e-legitimation

Nu kan du enkelt och snabbt signera ditt låneavtal med e-legitimation.

 

 

Låna från 5,27 % ränta

Ett privatlån kan vara en bra lösning oavsett om du behöver renovera ett badrum, köpa nya vinterdäck eller planera ditt drömbröllop. Hos oss kan du låna mellan 10 000 och 400 000 kr – det är enkelt att ansöka och du får svar snabbt.

Är du nyfiken på privatlån och undrar vad som gäller? Vi hjälper dig och ger dig tips och råd under hela låneprocessen