Du är här:HomeLoyo
Betala med mobilen och samla alla dina kort!

Betala med mobilen och samla alla dina kort!

Med Loyo Pay kan du börja betala direkt med mobilen. Tryggt, säkert och enkelt - både i butik och på nätet. Som en bonus får du mer plats i plånboken och stenkoll på ditt saldo och dina transaktioner.

Du betalar enkelt i butik genom att ange din PIN-kod och hålla din mobil intill betalterminalen. Köpet tar tre sekunder att genomföra och är säkrare än en vanlig kortbetalning.

Med Loyo Pay på fickan kan du:

  • Samla alla Mastercard-kort, butikskort och presentkort i mobilen
  • Betala i alla butiker där du ser Contactless-symbolen
  • Se ditt saldo och alla genomförda transaktioner
  • Ansöka om högre kredit direkt i appen

Säkrare än att dra kortet

När du betalar med Loyo Pay lagras aldrig ditt kortnummer på din mobil eller vår server. Ditt kortnummer delas inte heller med den du handlar av. Vid varje köp används istället ett krypterat kortnummer som är helt unikt för din enhet. I kombination med din PIN-kod ger det ett extra starkt skydd av dina betalningsuppgifter som fysiska kort saknar.

Vem kan betala med Loyo Pay

Loyo Pay bygger på betalningsteknologin NFC, Near Field Communication. Du kan betala i alla butiker där du ser Contactless-symbolen och på nätet där du kan välja att betala med Masterpass. Loyo Pay fungerar i dagsläget bara med Android-mobiler eftersom iPhones endast är kompatibla med Apple Pay.

Så fungerar Masterpass

Masterpass är en kostnadsfri digital plånbok som lagrar dina kort- och leveransuppgifter så att du kan handla ännu smidigare på nätet. Du slipper fylla i din information varje gång du handlar hos e-handlare som stödjer Masterpass och kan identifiera dig säkert med BankID.

Smidigare shopping

I appen kan du samla alla dina butikskort, presentkort och kreditkort. I appen ser du också aktuella saldon samt dina senaste transaktioner vilket gör shoppingen enklare och säkrare.