Tillsammans med Resurs

Vi arbetar tillsammans med Resurs för att kunna erbjuda dig som kund en flexibel och anpassningsbar köpupplevelse. Med Resurs betallösningar ger vi dig möjlighet att bestämma hur, och i vilken takt, du vill betala.

Resurs omvandling har bara börjat

Resurs mål är att utveckla hållbara lån och nya erbjudanden inom cirkulär konsumtion samt nya digitala tjänster som är anpassade för hur människor lever sina liv idag. Resurs menar att de, liksom alla andra i branschen, har ett ansvar för att unga ska få en så bra ekonomisk start i livet som möjligt. Enligt Resurs ska det vara enkelt för människor att tänka och agera hållbart.

Läs mer om Resurs

Fler valmöjligheter med Resurs

Tack vare vårt samarbete med Resurs kan du som kund välja om du vill betala allt på en gång eller dela upp din betalning. Du erbjuds enkla och snabba betallösningar och de betalsätt som du föredrar.

Betala hur du vill

Det är tack vare Resurs betallösningar som vi kan erbjuda dig flexibla betalningsalternativ för de produkter som vi säljer, oavsett om de kostar några hundra eller tiotusentals kronor.

Friktionsfri shopping-upplevelse

Tillsammans med Resurs gör vi betalningen lika friktionsfri som själva shoppingen.

Välj det betalningsalternativ och fraktsätt som du föredrar direkt vid shoppingtillfället. Det är vad vårt samarbete med Resurs handlar om. Du som kund erbjudas de alternativ som passar just dig.

Vill du veta mer om Resurs?

Har du några frågor eller funderingar i samband med vårt samarbete så har Resurs samlat de vanligaste frågorna och svaren på ett ställe.

Resurs frågor och svar