Samla lån

Det kan vara smart att samla sina lån och krediter på ett och samma ställe. På så sätt får du bara en ränta och färre inbetalningar att fokusera på. Låna Smartare hjälper dig med tips och råd kring hur du kan ta kontroll över din ekonomi. Samla dina lån på ett smartare sätt!

knapp_lanasmartare_bil

Ta kontroll över dina lån

samla dina lån

Hur mycket vill du låna?

Ange ett lånebelopp mellan 10 000 kr och 300 000 kr. Välj därefter den återbetalningsplan som passar dig.

Lös dina dyra lån – det lönar sig

Det går att spara en hel del pengar genom att samla alla smålån till ett enda lån. Har du flera dyra lån utspridda hos olika kreditgivare? I så fall kan det vara svårt att hålla koll på varje enskilt lån och hur mycket ränta du betalar. Små lån är oftast synonymt med höga räntor.

Läs mer

Signera enkelt med e-legitimation

När du ansöker om ett lån hos oss här på vår hemsida är det snabbaste och enklaste sättet att tacka ja till ett låneerbjudande att välja att signera låneavtalet digitalt med hjälp av e-legitimation.

 

Läs mer om e-legitimation

Vanliga frågor

Vårt mål är att ge våra kunder den bästa och snabbaste servicen. För att göra det så enkelt för dig som möjligt har vi satt samman en frågebank där du hittar svaren på de flesta frågorna. Hittar du inte svaret du söker är du givetvis välkommen att kontakt oss per telefon eller mail.

Här hittar vår frågebank

Redan kund?

Är du redan kund hos Resurs Bank? Här kan du läsa hur du kan få en större nytta av dina tjänster.

 

 

Läs mer om våra tjänster