Bil

Vad vill du ha för bil? Ska du börja pendla till jobbet eller letar du efter drömbilen?Hur ska finansieringen av ditt köp gå till? Oavsett vad du tänkt ha den till är det alltid en fråga om om vilken bil du har råd med. Resurs Bank ger dig råd och tips om hur du ska tänka när det är dags för bilköp. Hur mycket kostar det att äga bil och hur stort billån behöver du ta? Låna smartare inför bilköpet!

knapp_lanasmartare_bil

Vägen till drömbilen

Räkna på ditt billån

Hur mycket vill du låna?

Ange ett lånebelopp mellan 10 000 kr och 300 000 kr. Välj därefter den återbetalningsplan som passar dig.

Låna till drömbilen

För att kunna beräkna ditt billån är det viktigt att först fundera kring vilka kostnader som man som bilägare måste tänka på. Att äga en bil är såklart inte gratis. Allt från drivmedel och försäkring till service och skatt ingår i gemene bilägares budget. Bara kontrollbesiktningen kan kosta mellan 400 och 900 kronor. Nya personbilar genomgår en besiktning först när fordonet varit i bruk i 3 år. Den andra besiktningen genomförs två år efter den första och därefter ska bilen besiktas varje år.

Läs mer

Signera enkelt med e-legitimation

När du ansöker om ett lån hos oss här på vår hemsida är det snabbaste och enklaste sättet att tacka ja till ett låneerbjudande att välja att signera låneavtalet digitalt med hjälp av e-legitimation.

 

Läs mer om e-legitimation

Vanliga frågor

Vårt mål är att ge våra kunder den bästa och snabbaste servicen. För att göra det så enkelt för dig som möjligt har vi satt samman en frågebank där du hittar svaren på de flesta frågorna. Hittar du inte svaret du söker är du givetvis välkommen att kontakt oss per telefon eller mail.

Här hittar vår frågebank

Redan kund?

Är du redan kund hos Resurs Bank? Här kan du läsa hur du kan få en större nytta av dina tjänster.

 

 

Läs mer om våra tjänster