Företagslån - Expandera eller investera?

Låt inte brist på kapital stå i vägen för dina företagsdrömmar. Här kan du ansöka om ett företagslån i tre enkla steg. Låna upp till 500 000 kr till förmånlig ränta och välj återbetalningstid från 12 till 36 månader.

Gör verklighet av dina planer

Har du fått en unik möjlighet att utöka din verksamhet och göra företaget mer lönsamt? Är det dags att bygga om eller bygga ut? Eller står företaget inför en ekonomisk utmaning? Oavsett om utgifterna är planerade eller oförutsedda kan det behövas ett kapitaltillskott. Istället för att ta ur den egna kassan vid kapitalinvesteringar kan ett företagslån vara ett bra alternativ. Vårt lån till företag ger dig snabbt tillgång till pengar. Efter godkänd ansökan har du pengarna redan nästa dag.

Hur mycket vill du låna?

1
2
3
Företagslån kontakta ossFöretagslån kontakta oss

Så fungerar det att låna till företag

Hur ansöker jag om ett företagslån?

Du behöver bra fylla i formuläret och därefter återkommer vi inom en till två arbetsdagar.

Hur mycket får jag låna?

Du kan låna mellan 50 000–500 000 kr.

Vad betalar jag per månad?

Det beror på vilket belopp du lånat, ränta och återbetalningstid. Våra lån till företag betalas av med rak amortering, vilket innebär att du betalar mer i början och efterhand sjunker räntedelen när skulden minskar.

Vad är räntan på ett företagslån?

För tillfället 6,95 %–17,9 5% med en återbetalningstid från 12 till 36 månader.

Vad krävs för att få ett företagslån?

För det första gör vi en sedvanlig kreditbedömning där vi ser på företagets återbetalningsförmåga. Det krävs dessutom att företaget som söker lånet är ett aktiebolag och har gjort minst ett bokslut. Företagets huvudman/huvudmän behöver därtill gå i borgen för lånet

Hur snabbt kan jag få pengarna?

Efter godkänd ansökan har du pengarna nästa dag.

Vad är skillnaden mellan företagslån och företagskredit?

Företagskredit ger möjlighet att uppfylla kortsiktiga mål eller behov genom att låna till företag löpande upp till ett visst belopp. Om ett företag ska göra en långsiktig investering eller har låg likviditet som en engångsföreteelse är ett företagslån att föredra.