Öppna sparkonto för ditt företag

Vi har höjt sparräntan till 1,30 %

Vi har höjt sparräntan på våra rörliga sparkonton till 1,30 %. Du får ränta från första kronan och obegränsat med fria uttag.

Vårt sparkonto för företag är ett av marknadens bästa sparkonton. Det är framtaget för dig som vill ha din ekonomiska buffert så tryggt placerad som möjligt och samtidigt få en hög ränta.

Öppna sparkonto

Notera: fr.o.m. 1 augusti 2019 gäller nya allmänna villkor. Du kan läsa mer om de nya och de nuvarande villkoren längst ner på sidan.

Fördelar med vårt sparkonto

  • 1,30 % sparränta från första kronan
  • Omfattas av insättningsgarantin
  • Obegränsat med fria uttag

En trygg placering

Att spara på Resurs är tryggt. Vi är en stabil bank som erbjuder hög ränta och hög säkerhet. Våra sparkonton omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp som motsvarar högst 1 050 000 kronor.

Spara privat också?

Om du även vill börja spara privat så kan du utnyttja möjligheterna att öppna ett privat sparkonto hos oss på Resurs. Läs mer om vårt privata sparkonto.

Öppna sparkonto

Hur öppnar jag ett sparkonto?

Det är enkelt att öppna ett sparkonto hos oss på Resurs. Lättast gör du det genom att fylla i en blankett och posta den till oss. Tänk på att du måste ha ett svenskt bankkonto som du kopplar ditt nya sparkonto till för framtida utbetalningar. Gör så här för att öppna ett sparkonto:

  • Skriv ut blanketten och fyll i den
  • Skicka med en kopia på din ID-handling eller ta en bild och MMS:a till 0730-12 14 74
  • Skriv under blanketten och skicka till: Resurs Bank AB (SPAR), Svarspost 203 68 240, 258 00 Helsingborg
Formulär
Villkor
Information