Öppna sparkonto för ditt företag

Fördelar med vårt sparkonto för företag

  • 0,50 % sparränta från första kronan
  • Omfattas av insättningsgarantin
  • Obegränsat med fria uttag

Sparkonto Företag är ett av marknadens bästa sparkonton. Det är framtaget för dig som vill ha din ekonomiska buffert så tryggt placerad som möjligt och samtidigt få en riktigt hög ränta.

Notera: fr.o.m. 1 augusti 2019 gäller nya allmänna villkor. Du kan läsa mer om de nya och de nuvarande villkoren längst ner på sidan.

Tryggt sparande med insättningsgaranti

Det ska vara tryggt att spara för alla. Om något oförutsett skulle hända är dina pengar hos oss skyddade. Den statliga insättningsgarantin ger dig rätt till ersättning för din sammanlagda kontobehållning i banken med belopp på upp till 1 050 000 kr.

En trygg placering

Att spara på Resurs Bank är tryggt. Vi är en stabil bank som erbjuder hög ränta och hög säkerhet. Våra sparkonton omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp som motsvarar högst 1 050 000 kronor.

Spara privat också?

Om du även vill börja spara privat så kan du utnyttja möjligheterna att öppna ett privat sparkonto hos oss på Resurs Bank. Läs mer om vårt privata sparkonto.

Hur öppnar jag ett sparkonto?

Det är enkelt att öppna ett sparkonto hos oss på Resurs Bank. Lättast gör du det genom att fylla i en blankett och posta den till oss. Tänk på att du måste ha ett svenskt bankkonto som du kopplar ditt nya sparkonto till för framtida utbetalningar. Gör så här för att öppna ett sparkonto:

  • Skriv ut blanketten och fyll i den
  • Skicka med en kopia på din ID-handling eller ta en bild och MMS:a till 0730-12 14 74
  • Skriv under blanketten och skicka till: Resurs Bank AB (SPAR), Svarspost 203 68 240, 258 00 Helsingborg

Frågor? Kontakta oss!

Låt vår kundservice hjälpa dig eller sök bland vanliga frågor.

Formulär
Villkor
Information