Ses vi på Almedalsveckan?

Kundlojalitet är ett ständigt aktuellt ämne för handlare. Vi på Resurs brinner för handel samt kundlojalitet och kommer att vara på plats i Almedalen för att ha intressanta samtal med handlare om dagens konsumtionstrender och strategier för att få såväl kundlojalitet som kassaflöde att växa.

Under eftermiddagen den 3 juli befinner vi oss på Stenklivet 5 i Visby innerstad och medverkar tillsammans med Ehandel.se i paneldebatten "Från medlemskort till Facebook-tribe - vem vinner handelns kamp om lojala kunder?". 

Agenda för onsdagen den 3e juli, start kl. 16.00

Eftermiddagen inleds med att Anette Konar Riple, CMO Resurs Bank, intervjuas av Johanna Allhorn, chefredaktör Ehandel.se, om vår nordiska undersökning (framtagen av Sifo) kring vad som driver lojalitet hos dagens konsumenter,

Intervjun efterföljs av den spännande paneldebatten: Från medlemskort till Facebook-tribe - vem vinner handelns kamp om lojala kunder?.                                

I debatten ingår följande paneldeltagare: 

- Anette Konar Riple, CMO Resurs Bank 

- Joachim Lindström, VD Ideal of Sweden

- Patrik Rees, grundare Bygghemma

- Markus Lindblad, kommunikationschef Snusbolaget
 

Moderator:     
Johanna Allhorn, chefredaktör Ehandel.se

Paneldebatten avslutas med en frågestund. Efteråt bjuder vi in till mingel och nätverkande med snittar och bubbel. Vi ser fram emot att djupdyka i spännande diskussioner.

Är du på plats? Tveka inte att svänga förbi för en pratstund.