Du är här:HemLåna
 • Låna upp till 300 000 kr Ansök här
  Månadskostnad:...
  Effektiv ränta*:...
  * Exempelränta
  Representativt exempel: Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 8,02 % och 6 års löptid (återbetalningstid) uppgår den effektiva räntan till 8,87%. I exemplet ingår administrationsavgift om 19kr per månad och uppläggningsavgift om 399kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1 791kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 128 880kr. Exemplet som är beräknat 2016-04-13, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

Låna pengar från 5,27%

Låna upp till 300 000 kr utan att lämna någon säkerhet. Det är enkelt att ansöka om ett lån och du får snabba besked.

Höj ditt befintliga lån

Blev renoveringen dyrare än du tänkt dig? Du behöver inte ta ett nytt lån. Du kan istället ansöka om att höja ditt befintliga.

Extra trygghet med betalförsäkring

Du kan teckna en försäkring som skyddar dig ifall du skulle bli sjuk eller arbetslös. Då står vi för räntekostnader och amortering i upp till tolv månader.

Signera ditt avtal med e-legitimation

Nu kan du enkelt och smidigt signera ditt låneavtal med e-legitimation.

Frågor och svar

 • Vem kan låna hos Resurs Bank?Grundkraven för att ansöka om ett lån är att du är över 20 år och har en fast inkomst från arbete eller pension på lägst 100 000 kr/år. Du kan inte ansöka om lån om du är långtidssjukskriven eller har en betalningsanmärkning.
 • Hur ansöker jag om ett lån?Du kan ansöka om ett privatlån direkt på hemsidan, klicka här så kommer du till ansökan. Du kan också skriva ut en blankett och skicka in till oss eller ringa oss på 0771-11 22 33 på vardagar mellan kl 8:00 – 18:00.
 • Hur lång är återbetalningstiden?Mellan 2-15 år beroende på lånebelopp.
 • När betalas lånet ut?Om din ansökan beviljats skickas ett låneavtal till dig för underskrift. När vi mottagit det signerade avtalet och ev kompletterande information/dokumentation sker utbetalning efter 1-3 bankdagar.
Fler frågor (Låna:)...