Kundvänligt och flexibelt när Sportshopen och Resurs Bank samarbetar

Ny säsong, nya träningskläder. Nu erbjuder Nordens största sportbutik sina kunder att handla skor och kläder på räntefri delbetalning. Sportshopen och Resurs Bank ingår samarbete och lanserar Sportshopen-kortet.Ny säsong, nya träningskläder. Nu erbjuder Nordens största sportbutik sina kunder att handla skor och kläder på räntefri delbetalning.
Sportshopen och Resurs Bank ingår samarbete och lanserar Sportshopen-kortet.I den bohuslänska sommarpärlan Grebbestad har Sportshopen Nordens största sportbutik med det största sortimentet av de bästa märkesvarorna till de bästa priserna. Här hittar både svampplockaren, seglaren och Vasaloppsåkaren det den behöver.Sportshopen har ytterligare nio butiker på västkusten och i Värmland och eftersom många butiker ligger nära Norge så är gränshandeln betydande. Sportshopen-kortet finns därför i både svensk och norsk version – precis som Helsingborgsbaserade Resurs Bank har verksamhet i båda länderna.Med Sportshopen-kortet kan man handla och sedan välja hur man vill betala i lugn och ro hemma när avin kommer.
Man kan betala allt på en gång utan ränta eller avgifter. Man kan också välja tillexempel 12 månaders räntefri delbetalning. Med kortet kommer en bonusfunktion som ger användaren bonuscheckar att handla för i Sportshopens butiker.­– Vi vet att våra kunder uppskattar möjligheten att i lugn och ro kunna handla det som behövs i sport- och fritidsväg, och sedan ha flexibla betalningsmöjligheter. Det här är ett sätt för oss att stärka relationen till kunderna och bredda erbjudandet till dem, säger Nancy Hebbelinck, marknadschef  Sportshopen.Christoffer Norrthon som är chef för Säljfinans på Resurs Bank säger:– Vi vet av erfarenhet att våra betalningslösningar går hem hos kunderna. Det känns roligt att få samarbeta med en konfektionspartner med starka varumärken och ett spännande koncept.Om SportshopenButikskedjan Sportshopen ingår i Swedemount Sportswear & Fashion AB som grundades år 1991. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport- och fritidskläder. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget tillverkar, marknadsför och utvecklar även sitt eget varumärke SWEDEMOUNT, kläder som ska kunna användas under hårda klimat och ansträngningar. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörerna i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har drygt 150 anställda och omsätter idag ca 400MSEK. För mer information:Nancy Hebbelinck, marknadschef Sportshopen, 072-200 26 06