Resurs lanserar smidiga betaltjänster i ny app

Resurs Bank utökar sitt digitala tjänsteutbud med Resurs Bank app. Den nylanserade appen erbjuder funktioner som förenklar kundens vardag, bland annat genom möjligheten att betala fakturor med ett klick.  

Under 2018 har Resurs Bank haft fortsatt fokus på att utveckla tjänster som gör kundens vardag smidigare. Ett av dessa initiativ har varit att erbjuda en app med funktioner där man som kund på ett enkelt och tryggt sätt kan hantera sitt engagemang hos Resurs. Utöver att appen skapar mervärde för kunden kommer den vara en viktig komponent i Resurs erbjudande till detaljhandeln.  

-  Med appen optimerar vi vår kundresa ytterligare och förstärker kundernas upplevelse när de gör sina ärenden hos Resurs Bank eller när de handlat hos någon av våra retail finance-partners. Att man enkelt får överblick av sitt engagemang och på ett säkert sätt kan betala med ett klick är funktioner som vi ser fram emot att erbjuda våra kunder, säger Erik Frick, COO på Resurs Bank.

Resurs drivs av att utveckla affärsnära tjänster och betallösningar till retailbranschen som också matchar kundens förväntningar på en positiv och trygg köpupplevelse.

- Att ta betalt idag handlar om att erbjuda en trygg, enkel och smidig betalupplevelse på kundens villkor, oavsett var och när man som kund väljer att handla och betala sitt köp, säger Erik Frick.   

Mer information
Erik Frick, COO, erik.frick@resurs.se +46 736612123

Om Resurs
Resurs grundades 1977 och är en av Nordens snabbast växande nischbanker. Under 1980-talet uppfann vi det framgångsrika säljfinanskonceptet ”räntefritt” och i dag är vi en av Nordens ledande banker inom retail finance, med cirka 5,8 miljoner privatkunder i Norden. Från basen inom retail finance har produkterbjudandet utvecklats till att också innefatta sparkonton, försäkringar, privatlån och kreditkort. Resurs Bank ägs av moderbolaget Resurs Holding och är en del av Resurs Holding-koncernen. Under 2015 förvärvade Resurs Bank dotterbolaget yA Bank.   
                                                            

Dokument och länkar