Håll koll på ditt betalkort med SMS-kvitto i juletid

Har du full koll på ditt betalkort i julstressen? Om inte kan det bero på att du har ett betalkort som INTE skickar SMS till din telefon varje gång du använder det! MEN om du använder dig av Resurs Banks betalkort inom Supreme Card-familjen tillhör du en ovanligt trygg skara kortkunder.

Har du full koll på ditt betalkort i julstressen? Om inte kan det bero på att du har ett betalkort som INTE skickar SMS till din telefon varje gång du använder det! MEN om du använder dig av våra betalkort inom Supreme Card-familjen tillhör du en ovanligt trygg skara kortkunder. En uppfinning som Resurs Bank ligger bakom tillsammans med företaget Smartrefill och som vi var först i Norden med att lansera. Ett härligt enkelt sätt att Blåsa Boven och minska risken för kortbedrägerier.

Om du vill läsa mer om det för att övertyga dig om poängen med det rekommenderar jag dig att läsa Ekonomijournalisten Birgitta Pipers artikel som bifogas i länken. www.ystadsallehanda.se/naringsliv/article1302782/Hall-koll-pa-kortet-via-SMS.html

Att fler kortföretag inte har tjänsten är en smärre gåta, men ok…banker är inte precis kända för att driva innovation framåt :) Annat är det med Resurs Bank som nu har över 75 000 kunder med tjänsten påslagen…en tjänst de inte betalar en krona för men som dagligen ger dem en skön trygghetskänsla.

Keep on shopping…men gör det tryggt med SMS-kvitto.

Olof Engvall – kommunikationschef och passionerad användare av Supreme Card Woman + Green. https://www.supremecard.se/woman/woman.jsp + https://www.supremecard.se/green/green.jsp