Babykedjan BabyBest väljer Resurs Bank för kundfinansiering

Sveriges nyaste babykedja, BabyBest, har valt Resurs Bank som partner för kundfinansiering. Med start under våren kommer samtliga BabyBest-butiker att erbjuda delbetalning från Resurs Bank.

BabyBests profilerade kundkort från Resurs Bank

Sveriges nyaste babykedja, BabyBest, har valt Resurs Bank som partner för kundfinansiering. Med start under våren kommer samtliga BabyBest-butiker att erbjuda delbetalning från Resurs Bank.

BabyBest är Sveriges nyaste fackhandelskedja inom baby- och barnprodukter. Kedjan startades 2010 och vänder sig till specialiserade babybutiker över hela landet som satsar på kvalitet och hög service till såväl nyblivna föräldrar som dem med lite större barn. Med Resurs Banks delbetalningsalternativ kan kunderna enkelt dela upp betalningen av de ganska omfattande investeringar som ofta görs i samband med det första barnet.

-       För nyblivna föräldrar handlar det ofta om köp i storleksordningen 10 000- 15 000 kronor. Möjligheten att dela upp betalningen på 6 eller 12 månader är ofta ett mycket uppskattat alternativ och hjälper även våra butiker att öka sin försäljning. För oss är Resurs Bank den bästa aktören och vi känner att vi får ett mycket bra stöd av dem när vi nu lanserar erbjudandet i våra anslutna butiker, säger Inge Ohlsson, VD på BabyBest.

-       Barnprodukter kan innebära en stor utgift, inte minst i samband med det första barnet. Vi tycker det är roligt att BabyBest väljer en lösning från oss som underlättar för såväl deras kunder som deras butiker, säger Christoffer Norrthon, chef Säljfinans på Resurs Bank. 

BabyBest hjälper sina anslutna butiker med kundfinansiering samt produkter, avtal och marknadsföring. Idag har BabyBest ett 20-tal anslutna butiker men expanderar mot ett trettiotal butiker över hela landet. För mer information besök www.babybest.se

För mer information, kontakta:

Christoffer Norrthon, chef Säljfinans på Resurs Bank

Tel: 042-38 20 70

christoffer.norrthon@resurs.se

Olof Engvall, presschef Resurs Bank

Tel: 0736-61 20 43

olof.engvall@resurs.se

För fler nyheter från Resurs Bank www.resurs.se/press