Detaljhandels bästa vän satsar på pan-nordisk och kanaloberoende kundfinansiering

Med rötterna bakom kassorna i över 30 000 butiker och kedjor i Norden tar nu Resurs Bank steget helt in i den digitala handeln. Med lanseringen av ett enhetligt koncept för Sverige, Norge, Finland och Danmark erbjuds samarbetspartners EN komplett lösning för kundfinansiering. Oavsett om det efterfrågas i butik eller e-handel.

Resurs Bank erbjuder e-handeln flexibel delbetalning via mobila plattformar

Med rötterna bakom kassorna i över 30 000 butiker och kedjor i Norden tar nu Resurs Bank steget helt in i den digitala handeln. Med lanseringen av ett enhetligt koncept för Sverige, Norge, Finland och Danmark erbjuds samarbetspartners EN komplett lösning för kundfinansiering.
Oavsett om det efterfrågas i butik eller e-handel.

Med Resurs Banks satsning kan detaljhandlare och e-handlare erbjuda en och samma finansieringslösning för samtliga marknader i Norden. Ett koncept som underlättar för pan-nordiska handlare som tryggt och enkelt vill erbjuda sina kunder valfrihet inom finansiering på en, flera eller alla nordiska marknader.

-       Oavsett om våra samarbetspartners möter kunderna i butik eller online kan vi erbjuda en effektiv och trygg helhet kring betalning. Våra partners kan nu vända sig till EN aktör för att få en heltäckande lösning för kundfinansiering, inte bara i Sverige utan hela Norden. Det är en kraftfull utveckling av vårt erbjudande som vi märker att våra partners uppskattar mycket, säger Olle Hyberg, e-handelschef Resurs Bank.

Med ett komplett erbjudande inom kanaloberoende kundfinansiering får samarbetspartners inom e-handel samma fördelar som redan tidigare fanns inom butik- och detaljhandel. Bättre kassaflödesmöjligheter, flexibla och kundvänliga upplägg, profilerade betalsätt, branschanpassade kampanjer, kundklubbar etc.

Resurs Bank har ett snabbt växande antal samarbetspartners som erbjuder finansiering både i butik och online, bland dessa finns NetOnNet, Ticket, Sova, Bauhaus, Flygcity, Watski Babyproffsen, Sportmaster med flera.

Mer information:

Olle Hyberg, e-handelsansvarig Resurs Bank

Tel: 0765-26 21 07. olle.hyberg@resurs.se

Olof Engvall, presskontakt Resurs Bank

Tel: 0736-61 20 43. olof.engvall@resurs.se