97 procent av Resurs Banks kunder uppskattar SMS-kvitto vid köp med betalkortet Supreme Card

Resurs Banks betal- och kreditkort Supreme Card har sedan ett drygt halvår sedan erbjudit kortkunder en unik och gratis trygghetstjänst. SMS-tjänsten ger kunden ett SMS vid transaktioner från 500 kronor för ökad säkerhet och kontroll. Tjänsten har mottagits mycket väl av kunderna och idag har cirka 70 000 kort anslutit sig för SMS-kvitto från Supreme Card.

Resurs Banks betal- och kreditkort Supreme Card har sedan ett drygt halvår sedan erbjudit kortkunder en unik och gratis trygghetstjänst. SMS-tjänsten ger kunden ett SMS vid transaktioner från 500 kronor för ökad säkerhet och kontroll. Tjänsten har mottagits mycket väl av kunderna och idag har cirka 70 000 kort anslutit sig för SMS-kvitto från Supreme Card.

En helt ny undersökning visar att hela 92 % av kortkunderna känner sig tryggare med tjänsten än de var utan den. Hela 97 % av kunderna tycker även att tjänsten är bra.

-       Det är väldigt viktigt att våra kunder känner sig trygga med våra kort. Med denna unika trygghetstjänst har målet varit att just ge våra kunder en ökad trygghet helt gratis samt en bättre koll på sin ekonomi, säger Martin Johansson, chef Supreme Card.

Med AlertMe kan kundernas kort spärras någon minut efter att kunden har utsatts för bedrägeri. På Svensk Handel gläds man åt satsningen som ytterligare stärker utvecklingen för betalkort.

–      SMS-avisering är ett jättebra komplement som bidrar till att öka trygghetskänslan vid köp med kort. Det stärker konsumenten och det stärker utvecklingen av betalkort. Det är en ny lösning som jag själv har testat, säger Dick Malmlund, säkerhetschef på Svensk Handel.

SMS AlertMe har utvecklats av Resurs Bank tillsammans med företaget Smart Refill. Supreme Card satsar vidare på mobil kommunikation och kommer innan året är slut att lansera nya spännande lösningar inom kortområdet.

-       Vi tycker det är viktigt att vara långt framme med mobil kommunikation och tror starkt på detta sätt att kommunicera i framtiden, säger Martin Johansson, chef Supreme Card.

För mer information om SMS AlertMe besök www.supremecard.se

För mer information, kontakta:

Martin Johansson, chef Supreme Card, Resurs Bank         

Tel: 073- 61 21 37. E-post: martin.johansson@resurs.se                                   

Olof Engvall, presschef Resurs Bank

Tel: 0736-61 20 43. olof.engvall@resurs.se

För fler nyheter från Resurs Bank www.resurs.se/press