Resurs Bank förlänger sponsoravtal med HIF till 2015

Resurs Bank förlänger sitt huvudsponsorskap med Helsingborgs IF. Det framgångsrika huvudsponsorskapet startade 2009 och det nya avtalet löper fram till och med 2015.Resurs Bank förlänger sitt huvudsponsorskap med Helsingborgs IF. Det framgångsrika huvudsponsorskapet startade 2009 och det nya avtalet löper fram till och med 2015.Igår avslutade Helsingborgs IF säsongen 2012 med den sista matchen i Europa League, med seger borta mot holländska Twente. Men det händer stora saker inför framtiden också. I veckan presenterades Roar Hansen som ny tränare inför den allsvenska säsongen 2013, och nu är ett nytt sponsoravtal med klubbens största samarbetspartner, Resurs Bank, i hamn.-        Vi är mycket glada att en framgångsrik aktör inom svensk banknäring sätter värde på Helsingborgs IF och vill fortsätta vara vår huvudsponsor. Samarbetet mellan Resurs Bank och HIF har blivit starkare genom åren och är mycket betydelsefullt för HIFs förmåga att utveckla sin verksamhet inom toppfotboll, säger Paul Myllenberg, klubbdirektör HIF.

Resurs Bank har samarbetat med HIF sedan början av 2000-talet och har varit huvudsponsor sedan 2009.-        Samarbetet med HIF har gett oss en väldigt framgångsrik strategisk placering av vårt varumärke med värdefull exponering i både tv och tryckt media. Men lika viktigt är att Resurs Bank med sina samarbeten och sponsorskap aktivt bidrar till föreningarnas utveckling och handlingskraft. Det är handlingskraft vi erbjuder alla våra kunder och det är också det vi bidrar med när vi går in i ett sponsorskap, säger Resurs Banks kommunikationschef Olof Engvall.

Resurs Bank har flera andra stora engagemang inom idrott och välgörenhet, inte minst gentemot Eskilsminne IF, som arrangerar ungdomsturneringen Eskilscupen. Resurs Bank sponsrar också Rögle i hockeyns elitserie, OV i handbollsallsvenskan, Helsingborgs hockey i division 1 och FC Helsingborg i superligan i innebandy. Den lovande golfspelaren Isabella Ramsay är ambassadör för Resurs Banks betal- och kreditkort Supreme Card Woman. Supreme Card Woman har de senaste åren bidragit med över fem miljoner kronor till cancerforskningen via Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Med ett annat kort, Supreme Card Green, görs betydande insatser för miljön genom trädplantering över hela världen. Resurs Bank är även ett stödföretag till BRIS – Barnens Rätt i Samhället.Mer om HIF på www.hif.se Mer om Resurs Banks sponsorskap och samhällsstöd på http://www.resursbank.se/sponsring/För mer informationOlof Engvall, kommunikationschef Resurs BankTel: 0736–61 20 43. E-post olof.engvall@resurs.se