Delbetalning som ett alternativ

Du har något stort på gång vars kostnader redan nu svider lite. Det kan vara ett tandläkarbesök, en veterinärtid eller ett möbelköp som hade varit betydligt skönare att betala i mindre delar. Oavsett var och när du tar ett beslut om att köpa en vara eller tjänst kan du välja hur den ska betalas. Här hittar du alla de handlare och partners som genom oss på Resurs kan erbjuda dig en betalningsplan som passar dig, din familj och din ekonomi. Du väljer betalningsplan hemma i lugn och ro hemma och har upp till 60 dagar på dig att göra din första inbetalning. Utgå från ditt behov du och sök upp den partner som kan hjälpa dig!

Så här gör du

ArrowArrow

Leta bland våra partners

ArrowArrow

Ansök om din önskade kredit

ArrowArrow

Få svar direkt

End ArrowEnd Arrow

Använd din kod och betala

Hitta den partner som har det du behöver

Hus & hem

Hus och hemHus och hem

Auto

AutoAuto

Handel

Resurs HandelResurs Handel

Hälsa

Resurs HalsaResurs Halsa

Delbetala

För oss känns det självklart att du själv ska kunna bestämma hur du vill lägga upp dina betalningar. Oavsett om det är lite tajt en månad eller om du helt enkelt tycker det är skönare att betala bitvis, på ditt vis, ger vi dig olika lösningar. Vi erbjuder en rad olika delbetalningsalternativ som ger dig lite mer frihet i ditt handlande. Du väljer din egen betalningsplan när du får din första faktura.

 

Fördelar:

  • Välj det delbetalningsalternativ som passar dig
  • Möjlighet till större köp
  • Säker köpprocess
  • Räntefri kredit i upp till 60 dagar

Handla först betala sen

Välj att helbetala? Beställ din vara och få den hemlevererad, därefter har du upp till 60 dagar på dig att betala din faktura. Fakturan kommer alltid månaden efter ditt inköp, vilket innebär att du hinner få minst en lön innan senaste betaldatum infaller.

Något du undrar över?

Låt vår kundservice hjälpa dig eller sök bland vanliga frågor.