Frigör kapital direkt med fakturabelåning

Belåna dina fakturor och få pengar nu

Fakturabelåning innebär att du lämnar över dina fakturor till oss på Resurs Bank och får betalt direkt. Det är snabbt, enkelt och flexibelt.

Fördelar med fakturabelåning

  • Upp till 90 % av fakturabeloppet direkt in på kontot
  • Vi sköter all tidsödande administration så som bevakning, registrering av inbetalningar, påminnelser, dröjsmålsräntor m.m.
  • Snabbare kundinbetalningar
  • Du kan fokusera på att utveckla ditt företag

Så här går fakturabelåning till

PåvägPåväg

Du skickar dina fakturor till Resurs Bank på fakturadagen

MeddelandeMeddelande

Vi belånar fakturorna och märker dem med en text som berättar att kunden ska betala till oss på Resurs Bank

GladGlad

Du får pengar utbetalda direkt till ditt företagskonto eller bankgiro

KklarKklar

Kunden betalar till oss enligt fakturavillkoren

Belåna dina fakturor och få pengar nu

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Eller ring oss på 077-445 00 05 (vardagar 9-17)! Du binder dig inte till något. Har du möjlighet att bifoga aktuell faktura så kan vi ge dig snabbare och ett mer konkret svar.

Click or drag here to add files
Ta betalt onlineTa betalt online

Vi hjälper dig hela vägen

Detta är en tjänst som passar alla företag som säljer varor eller tjänster mot faktura. Vi sköter hantering och efterbevakning av fakturorna och sätter in upp till 90 % av det totala fakturabeloppet direkt på ditt företagskonto.

Du får pengar på företagskontot samma dag och likviditeten för ditt företag förbättras avsevärt. Dessutom slipper du tidsödande administration och kan fokusera på det du ska – att utveckla ditt företag.

Tillsammans går vi igenom fakturaflödet och bestämmer en limit som matchar den förväntade faktureringen. Du kan i de flesta fall belåna upp till 90 % av det fakturerade beloppet. Det är så stor del som betalas ut direkt till ditt företagskonto inom 24 timmar. Resterande belopp betalas ut när din kund betalat sin faktura. Du får en kontaktperson som sköter hela ditt ärende och du kan hämta reskontrainformation från vår hemsida precis när du vill.

Något annat du funderar på?

Låt vår kundservice hjälpa dig eller sök bland vanliga frågor.