Resurs Bank
menu

Tandkontot

Börja din ansökanInformation för tandläkare
MånadskostnadRäntaAdm.avg./mån.
300 kr0 %49 kr
600 kr0 %49 kr
Delbetalningar:19 stUppläggn.avg.:149 kr
Adm.avg./mån:49 krEffektiv ränta:12,92 %
Rörlig årsränta:0 %Betala totalt:11 080 kr

Frågor och svar

Vad krävs för att få kredit?

Du måste vara minst 18 år gammal, vara bokförd i Sverige, ha en tillsvidareanställning samt vara fri från betalningsanmärkningar.

När får jag min faktura?

Fakturan med betalningsalternativen kommer månaden efter ditt tandläkarbesök. Välj det betalningsalternativ som passar dig bäst, pengarna ska sedan vara oss tillhanda den sista bankdagen samma månad.

Exempel: Du går till tandläkaren den 3 juni och lägger betalningen på ditt tandläkarkonto. Då kommer fakturan i mitten av juli, som ska betalas i slutet på samma månad.

Har du flera tandläkarbesök inbokade? Då kan du välja att lägga alla betalningar på Tandläkarkontot och då samlas alla på samma faktura.

Hur ansöker jag om ett Tandkonto?

Först är det bra att kontrollera så att den tandläkaren du ska till är ansluten till Resurs Tandkonto. Är din tandläkare ansluten kan du ansöka om ett tandkonto genom att smsa TAND till telefonnummer 71 690 eller genom att prata med personalen på plats.

Är din tandläkare inte ansluten till Tandkontot kan du med fördel uppmärksamma denne om Resurs Tandkonto alternativt höra av dig till oss på Resurs.

Vad har jag för delbetalningsalternativ?

Om du vill dela upp betalningen för ditt tandläkarbesök kan välja mellan 2 fastprisalternativ, 300 kr eller 600 kr i månaden. Du kan också välja att betala 1/30 av beloppet i månaden. Betalningsalternativen visas på din månadsfaktura.

Oavsett hur många behandlingar du lägger på ditt Tandkonto är det fasta priset detsamma.