Resurs Bank
menu
Börja din ansökanInformation för veterinärer
MånadskostnadRäntaAdm.avg./mån.
300 kr0 %49 kr
600 kr0 %49 kr
Delbetalningar:19 stUppläggn.avg.:149 kr
Adm.avg./mån:49 krEffektiv ränta:12,92 %
Rörlig årsränta:0 %Betala totalt:11 080 kr

Så här fungerar ett veterinärkonto

Vad krävs för att få kredit?

Du måste vara minst 18 år gammal, vara bokförd i Sverige, ha en tillsvidareanställning samt vara fri från betalningsanmärkningar.

När får jag min faktura?

Fakturan med betalningsalternativen kommer månaden efter ditt veterinärbesök. Välj det betalningsalternativ som passar dig bäst, pengarna ska sedan vara oss tillhanda den sista bankdagen samma månad.

Exempel: Du går till veterinären den 3 juni och lägger betalningen på ditt veterinärkonto. Då kommer fakturan i mitten av juli, som ska betalas i slutet på samma månad.

Har du flera veterinärbesök inbokade? Då kan du välja att lägga alla betalningar på veterinärkontot och då samlas alla på samma faktura.

Hur ansöker jag om ett veterinärkonto?

Först är det bra att kontrollera så att den veterinär du ska till är ansluten till Resurs veterinärkonto. Är din veterinär ansluten kan du ansöka om ett veterinärkonto genom att smsa VETERINÄR till telefonnummer 71 690 eller genom att prata med personalen på plats.

Är din veterinär inte ansluten till Veterinär kan du med fördel uppmärksamma denne om Resurs veterinärkonto alternativt höra av dig till oss på Resurs.

Vad har jag för delbetalningsalternativ?

Om du vill dela upp betalningen för ditt veterinärbesök kan välja mellan 2 fastprisalternativ, 300 kr eller 600 kr i månaden. Du kan också välja att betala 1/30 av beloppet i månaden. Betalningsalternativen visas på din månadsfaktura.

Oavsett hur många behandlingar du lägger på ditt veterinärkonto är det fasta priset detsamma.