Du är här:HomeCSR & Sponsring

Sponsring & samhällsstöd - CSR

Resurs Bank sponsrar idrott i form av fotboll, ishockey, handboll och innebandy. Men sponsringen handlar inte bara om idrott utan även om flera angelägna samarbete med välgörenhets- och intresseorganisationer.

Vårt största engagemang inom idrottssponsring sker med Helsingborgs IF (HIF). Resurs Banks samarbete med HIF inleddes i början av 2000-talet och sedan 2009 är banken huvudsponsor till det framgångsrika fotbollslaget.

Resurs Bank har flera andra stora engagemang inom idrotten, inte minst gentemot Eskilsminne IF, som arrangerar ungdomsturneringen Eskilscupen. Resurs Bank sponsrar också Rögle i SHL, OV i handbollsallsvenskan, Helsingborgs hockey i division 1 och FC Helsingborg i superligan i innebandy.

Men all sponsring handlar inte enbart om idrott. Resurs Bank och Supreme Card Woman har de senaste åren bidragit med över 6,5 miljoner SEK till cancerforskningen via Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Resurs Bank har även under 2014, 2015 och 2016 varit Guldsponsor till Team Rynkeby Helsingborg. Förra året bidrog bland annat Resurs Bank till att Team Rynkeby lyckades samla in hela 84 miljoner SEK till kampen mot barncancer.

Tillsammans med våra kunder har vi totalt skänkt drygt 1,1 miljoner SEK till Radiohjälpen.

Sedan starten 2014 har Resurs Bank varit huvudsponsor till Helsingborg Marathon som är Sveriges näst största, men vackraste, maraton. 2017 blir inget undantag och detta året har vi även fått nöjet att sätta vårt namn på loppets stafett.

Om du vill veta mer om vår sponsring eller föreslå ett samarbete, vänligen skicka oss ett mail: sponsring@resurs.se.

 

Huvudsponsor åt HIF, Rögle, Eskilsminne och Helsingborg Marathon

Huvudsponsor åt HIF, Rögle, Eskilsminne och Helsingborg Marathon