Höj ditt privatlån

Behöver du låna mer? Vi hjälper dig.

Så fungerar det

Om du vill höja ditt lån så ansöker du om det totala lånebeloppet efter höjningen, det vill säga ditt befintliga lån plus önskad höjning. Då löser vi det befintliga lånet och lägger upp ett nytt på totalbeloppet. En ny kreditupplysning görs där vi bedömer hur din livssituation och ekonomi ser ut idag och därför kan räntan på det nya lånet ändras. Är du redan kund och får ett erbjudande från oss att höra ditt lån görs ingen kreditupplysning.

Vad krävs för att få höja lånet?

För att få ansöka om höjning av ditt befintliga lån behöver du ha en tillsvidareanställning och en årsinkomst på minst 100 000 kr. Du får inte vara långtidssjukskriven eller ha en betalningsanmärkning. Du måste också ha gjort minst fyra månatliga inbetalningar enligt plan på ditt befintliga lån innan du kan ansöka om höjning. För att inte överbelasta din ekonomi gör vi dessutom enligt lag en kreditprövning.

Ansök här
Mina sidor

Du som är kund hos oss kan logga in med e-legitimation/BankID på Mina sidor. Under Mina sidor (privat) hittar du din aktuella låneskuld. Om du inte har BankID så skaffar du det genom din ordinarie bank. Du loggar enkelt in här.