Snabbt och enkelt med e-legitimation

Nu kan du signera ditt låneavtal online

Skriv under elektroniskt

I din ansökan väljer du om du vill signera med e-legitimation eller om du vill skriva under ett fysiskt avtal som du skickar in med post. Handläggningstiden förkortas avsevärt om du signerar online. När du skickat iväg din ansökan kommer en kreditupplysning göras för att kontrollera din betalningsförmåga.

Om du valt att signera med e-legitimation kommer vi att svara på din ansökan via e-post. Du får då en länk med ditt låneerbjudande som du tar del av genom att logga in med hjälp av din e-legitimation. När du loggat in skriver du under med e-legitimation och avtalet skickas automatiskt till oss. Kom ihåg att det bara är ensamsökande som kan signera med e-legitimation.

Skriv under ett fysiskt avtal

Om du valt att få avtalet postat till dig så skickas det till adressen där du är folkbokförd. Du skriver då på det fysiska avtalet och postar tillbaka det till oss på Resurs Bank.

Beställ e-legitimation

Tjänsten för e-legitimation heter BankID och det beställer du hos din ordinarie bank. Vissa banker kräver ett personligt besök på deras kontor där du legitimerar dig med godkänd ID-handling, medan du hos andra banker kan logga in på din internetbank och beställa direkt. Hur gammal du måste vara varierar också beroende på vilket bank du har.

För att få beställa BankID så måste du ha ett svenskt personnummer.