Sparande

Ett sparkonto med riktig ränta. 1,85 % från första kronan och statlig insättningsgaranti. Spara till bil, barn, renovering av huset eller bistrare tider. 

Ta tag i sparandet idag

Lånen

När vi lånar ut är det på dina villkor till rimlig ränta. Låna för att samla befintliga lån, en nyare bil eller kanske nytt tak på huset.

Läs mer om lån

Korten

Vi har kort som passar alla. Oavsett om du vill ha ett extrakort utan årsavgift, ett särskilt kort för resor eller vårt guldkort med ytterligare förmåner.

Jämför våra kort

Höjd sparränta

Med ökade räntor kommer också högre ränta på sparande. Därför har vi höjt sparräntan till 1,85 %. Du kan spara ensam eller tillsammans med någon och erbjuds ränta från första kronan. Du får obegränsat med fria uttag och omfattas av den statliga insättningsgarantin. Ansök enkelt och digitalt. Är du nyfiken kan du läsa mer om vad som händer med räntorna i Sverige just nu.

Börja spara pengar

Ladda ner vår app

I vår app har vi samlat allt som du behöver på ett och samma ställe. Du får en tydlig överblick av dina konton och du kan enkelt hantera dina fakturor och se dina saldon. Appen är helt kostnadsfri.

iOS

Android

Tillsammans mot bröstcancer

Varje dag får 20 kvinnor veta att de har bröstcancer. I 15 år har vi stöttat Cancerfondens Rosa bandet-kampanj och tillsammans med våra kunder har vi samlat in över 10 miljoner kronor till forskning.

I år har vi tillsammans med alla som checkat sina boobies samlat in 600 000 kronor till Cancerfonden.

Mer om kampanjen