Sparande

Ett sparkonto med riktig ränta. 3,85 % från första kronan och statlig insättningsgaranti. Spara till bil, barn, renovering av huset eller bistrare tider.

Ta tag i sparandet idag

Lånen

När vi lånar ut är det på dina villkor till rimlig ränta. Låna för att samla befintliga lån, en nyare bil eller kanske nytt tak på huset.

Läs mer om lån

Korten

Vi har kort som passar alla. Oavsett om du vill ha ett extrakort utan årsavgift, ett särskilt kort för resor eller vårt guldkort med ytterligare förmåner. 

Jämför våra kort

Lär dig om hållbar privatekonomi

Har du koll på hur du sparar mot långsiktiga mål och är du medveten om hur dina utgifter ser ut?

Med vår digitala och interaktiva ekonomiskola My Economy kan du ta kontroll över din privatekonomi och lära dig om olika typer av lån, långsiktigt sparande och hur du sätter upp en budget. Du får även kunskap om vanliga försäkringar som du kan tänkas behöva och får förklarat för dig hur ett köp på avbetalning egentligen fungerar.

Ta kontroll över din privatekonomi

Vi har höjt sparräntan till 3,85 %

Med ökade räntor kommer också högre ränta på sparande. Därför har vi höjt vår sparränta till 3,85 %. Du kan spara ensam eller tillsammans med någon och erbjuds ränta från första kronan. Du får obegränsat med fria uttag och omfattas av den statliga insättningsgarantin. Ansök enkelt och digitalt. Är du nyfiken kan du läsa mer om vad som händer med räntorna i Sverige just nu.

Börja spara pengar

Ladda ner vår app

I vår app har vi samlat allt som du behöver på ett och samma ställe. Du får en tydlig överblick av dina konton och du kan enkelt hantera dina fakturor och se dina saldon. Appen är helt kostnadsfri.

iOS

Android