Resurs Banks stora satsning på Rosa Bandet

Som huvudsponsor till Cancerfondens Rosa Bandet Kampanj tar Resurs Bank steget fullt ut med sitt rosa betalkort. Efter ett treårigt samarbete med cancerfonden går banken nu "all in" och blir huvudpartner tillsammans med några av Sveriges starkaste varumärken. NU har svenska kvinnor, och män, en unik möjlighet att bidra med stora summor till Rosa bandet genom att handla med Supreme Card Woman.

Lanseringen av "nya" Supreme Card Woman är en milstolpe för Resurs Banks kortfamilj Supreme Card. Det är det fördjupade samarbetet med Cancerfonden som ger näring åt ett betalkort som utvecklas kraftigt. Varje gång kortanvändaren handlar med kortet går en krona oavkortat till Rosa bandet kampanjen. Dessutom får kortägaren en bonuspoäng för varje spenderad krona att handla för i en generös bonusshop på www.supremecard.se

I samband med Rosa bandet kampanjen, som färgar Sverige rosa i oktober, tiodubblas avkastningen till kampanjen. För varje köp, oavsett storlek, går 10 kronor till kampanjen vilket ger kunderna stora möjligheter att handla med omtanke. 

Kampen mot bröstcancer begränsas förstås inte bara till oktober. Med Supreme Card Woman bidrar användarna med pengar till Cancerfondens Rosa Bandet Kampanj varje gång de använder kortet. Ett enkelt sätt att göra skillnad i vardagen.

Stöd Rosa Bandet Kampanjen i vardagen - med betalkortet Supreme Card Woman från Resurs Bank.

Olof Engvall