Resurs Bank lanserar ny hemsida byggd på Wordpress

Onsdagen den 12 september är det premiär för Resurs Banks nya hemsida. www.resursbank.se har Wordpress som teknisk plattform och utgör navet i en satsning som omfattar tio olika sajter.

Skärmdump av Resurs Banks nya hemsida

Onsdag den 12 september är det premiär för Resurs Banks nya hemsida. www.resursbank.se har Wordpress som teknisk plattform och utgör navet i en satsning som omfattar tio olika sajter. 

Resurs Banks kommunikationschef Olof Engvall säger:

– Vi har haft höga ambitioner och velat göra vår nya hemsida mer värdefull för våra kunder. Bättre service, enkelhet och mätbarhet har stått i första rummet.

– Nu väntar en nagelbandsprövande period när vi får kundernas gillande eller ogillande över vår nya tillvaro på webben. All information på sajten ger besökaren möjlighet att betygsätta kommunikation och nytta, vilket blir intressant och värdefullt att följa.

Testgrupper har gjort tummen upp och utomstående Wordpress-experten Jonas Nordström på företaget Burning Umbrellas säger:

 – Mig veterligt är Resurs Bank den första svenska bank som vågar använda Wordpress för sin externa webbplats. Designen är luftig och behaglig, navigeringen tydlig och bra.

I satsningen ingår ett antal kampanjsajter och nästa steg är att uppdatera övriga nordiska länders hemsidor i enlighet med den nya svenska sidans form och funktion. Bygget av den plattformen har skett med egna resurser i samarbete med webbyrån 24HR.

Gamla www.resurs.se blir www.resursbank.se för ökad synlighet. Sidan har responsiv design för dator, surfplattor och smartphones. Den lanseras med kundvänlig chattfunktion och en ny teknisk lösning för onlineformulär och blanketter.

För mer information, kontakta:

Olof Engvall, presschef Resurs Bank

Tel: 0736-61 20 43. E-post: olof.engvall@resurs.se