Resurs Bank och Resurskoncernen ny huvudsponsor för ishockeylaget Rögle
BK

Resurskoncernen gör företagen Perstorp och Peab sällskap och kliver in som huvudsponsor för Rögle BK. Såväl Resurs Bank som systerföretaget Solid Försäkringar har i många år stöttat Rögle BK och nu väljer man att gå in i ett huvudsponsorskap för den skånska ishockeyföreningen.Resurskoncernen gör företagen Perstorp och Peab sällskap och kliver in som huvudsponsor för Rögle BK. Såväl Resurs Bank som systerföretaget Solid Försäkringar har i många år stöttat Rögle BK och nu väljer man att gå in i ett huvudsponsorskap för den skånska ishockeyföreningen.

I Resurskoncernen ingår Resurs Bank och Solid Försäkringar. Att man nu tar ytterligare ett steg i samarbetet med Rögle BK ser Rögles klubbdirektör, Magnus Blomsterberg, som en kvalitetsstämpel.
-       Det känns mycket bra att en av våra mångåriga samarbetspartners gör ett aktivt val att uppgradera till huvudsponsor för Rögle BK, kommenterar klubbdirektör Magnus Blomsterberg det nysignerade avtalet.

Magnus Axelsson är marknadschef på Resurskoncernen och kommenterar det utökade samarbetet med Rögle BK.-       Rögle BK är ett gediget varumärke inom hockey-Sverige, med lokal förankring och rötterna i Skåne,
 precis som Resurskoncernen. Vi är måna om att sponsra föreningar som har tydliga ambitioner med sin verksamhet och som möjliggör en meningsfull fritid för ungdomar, säger Magnus Axelsson.  Huvudsponsorskapet gäller säsongen 2013-2014. -       Som huvudsponsor till Rögle BK bidrar Resurskoncernen till vår långsiktiga satsning. Våra varumärken stärks av varandra och vi tar sikte på ett inspirerande samarbete, avslutar Magnus Blomsterberg, Rögle BK.Mer information:Magnus Axelsson, marknadschef ResurskoncernenTel: 0736-44 33 16. magnus.axelsson@resurs.se