Tio kronor per köp till bröstcancerforskningen med Resurs Banks kort, Supreme Card Woman i oktober

För andra året i rad storsatsar Resurs Bank på sitt betal- och kreditkort Supreme Card Woman under oktober. För varje köp som görs med kortet går hela 10 kronor till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Samtidigt startar Resurs Banks största reklamsatsning hittills på Supreme Card Woman med en serie reklamfilmer i TV.

För andra året i rad storsatsar Resurs Bank på sitt kort Supreme Card Woman under oktober. För varje köp som görs med kortet går hela 10 kronor till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Samtidigt startar Resurs Banks största reklamsatsning hittills på Supreme Card Woman med en serie reklamfilmer i TV.

Supreme Card Woman är ett rosa kredit- och betalkort som automatiskt ger pengar till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj, varje gång det används och utan att det kostar något för användaren. Vanligtvis går en krona per köp till bröstcancerforskningen. Under oktober tiodubblas bidraget och ger istället tio kronor per köp till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

–       Bröstcancer är en av våra vanligaste sjukdomar. Genom att använda något så vardagligt som ett betalkort ger vi våra kunder ett mycket enkelt sätt att stötta cancerforskningen. Gensvaret har varit otroligt starkt och alltfler svenskar, även män, har fått upp ögonen för vårt unika betalkort, säger Dunia Olanderson, marknadsansvarig Supreme Card Woman.

Sedan förra året, då Resurs Bank blev huvudpartner till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj, har användandet av Supreme Card Woman ökat med över 30 procent samtidigt som antalet kort ökar med 50 procent under oktober månad. 

–       Cancerfondens vision är att cancer ska kunna botas. Vi har ännu inte nått ända fram, men svensk bröstcancerforskning ligger i framkant även ur ett internationellt perspektiv. En bidragande orsak står att finna i det stora engagemang och den givarvilja som Cancerfonden möter hos såväl företag som privatpersoner. Resurs Bank har varit en betydande sponsor till Cancerfonden sedan 2007 och att välja Supreme Card Woman för sina inköp är ett enkelt sätt att göra skillnad, säger Stefan Bergh, generalsekreterare för Cancerfonden.

Genom att ge tio kronor per köp under oktober, garanterar Resurs Bank minst en miljon kronor till Cancerfonden och bröstcancerforskningen under 2011.

För att följa hur mycket pengar som genereras till kampanjen besök www.supremecardwoman.se

Pressbilder Supreme Card Woman & Dunia Olanderson

http://www.resurs.se/press/pressbilder/bilder/supreme_card_woman_kortet.jpg

http://www.resurs.se/press/pressbilder/bilder/dunia_olanderson.jpg

Mer om Rosa Bandet www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/

Mer om Resurs Banks betalkort Supreme Card Woman www.supremecardwoman.se

 

För mer information, kontakta:

Dunia Olanderson, ansvarig Supreme Card Woman, Resurs Bank       

Tel: 042-38 20 45. E-post: dunia.olanderson@resurs.se

Olof Engvall, presschef Resurs Bank

Tel: 0736-61 20 43. E-post: olof.engvall@resurs.se