Huvudsponsor till HIF - nu går vi mot guld!

Resurs Bank förlänger sitt huvudsponsorskap med fotbollslaget HIF, Helsingborgs stolthet. Efter två år som största sponsor valde banken i september att förlänga sitt sponsorskap två år till. Ett välkomna besked för HIF som söker långsiktighet i sponsorfrågor. Nu håller bankens medarbetare (och hela Helsingborg) tummarna för seger mot rivalen MFF i veckan.

Även om spelsäsongen 2010 inte är i mål ännu är succén ett faktum. HIF har legat etta i stort sett hela säsongen och gjort Helsingborgarna stolta och segervissa. Men ropa inte hej för tidigt. Rivalen MFF har jagat och knuffat sig förbi i toppstriden och när ligan nu går mot målgång är det precis så spännande som idrott ska vara. Varje match gäller.

När det kommer till HIFs match att attrahera sponsorer är dock en sak i mål redan. Resurs Bank förlänger sitt huvudsponsorskap med HIF ytterligare två år. Därmed bevisar banken sin mångåriga långsiktighet och dessutom sitt stora intresse för fotboll. Tidigare iår valde banken att bli huvudsponsor även för Eskilsminne IF och Eskilscupen. Ännu en fantastisk förening som värnar om de ungas fotbollsframtid.

Med andra ord. Resurs Bank och fotboll = sant!

Olof Engvall, kommunikationschef Resurs Bank