Turkietresor lanserar nästa generations betalnings-alternativ i sin webbutik

​Efter lanseringen av Turkietkortet 2013 för delbetalning via telefon och webbutik, tar nu Turkietresor nästa steg inom e-handel. Nu är det möjligt för resenärer att i det sista köp-steget på hemsidan ansöka och beviljas flexibel delbetalning. Därmed blir räntefri delbetalning tillgänglig för alla Turkietresors resenärer, smidigt och tryggt i webbutiken.

Efter lanseringen av Turkietkortet 2013 för delbetalning via telefon och webbutik, tar nu Turkietresor nästa steg inom e-handel. Nu är det möjligt för resenärer att i det sista köp-steget på hemsidan ansöka och beviljas flexibel delbetalning. Därmed blir räntefri delbetalning tillgänglig för alla Turkietresors resenärer, smidigt och tryggt i webbutiken.

Researrangören Turkietresor erbjuder sedan 2007 ett varierat utbud av semesterresor i Turkiet. 2013 lanserades Turkietresors Resurskort för att ge resenärerna valfrihet i betalningen av sina resor. De kunder som sökte och beviljades kortet fick möjlighet att delbetala resorna räntefritt. Med den nu nyutvecklade lösningen för Turkietresors e-handel behöver inte längre kunderna ansöka om kortet i förväg utan kan göra det i samma ögonblick som när de genomför köp av en resa. I det sista betal-steget i webbutiken ansöker kunden om kortet i realtid, vilket innebär att kunderna då och där kan besluta om de vill delbetala sin resa.

- Nu blir det ännu enklare för fler av våra kunder att dela upp betalningen av sina semestrar. Vi märker ett växande intresse för möjligheten att delbetala räntefritt över exempelvis 6 till 12 månader. Med vår nya satsning får alla våra kunder denna möjlighet när de slutför sin betalning, vilket redan många visat ett stort intresse för, säger Anders Lindström, försäljningschef Turkietresor Sverige AB.

Resurs Bank har lång erfarenhet av att leverera finansieringslösningar till såväl detaljhandel som till reseaktörer i hela Norden.

- Det fördjupade samarbetet förstärker vår referenslista och är ytterligare ett exempel på hur vi tillsammans med våra partners hittar nya och bättre lösningar för våra gemensamma erbjudanden. Vår nya e-handelslösning gör det enklare för resenärer att exempelvis kunna resa med kort varsel, säger Lars Rosenqvist, Key Account Manager Resurs Bank.

Under 2015 expanderar Turkietresor med fler avgångar och flyg till populära resmål i Turkiet. Turkietresor startade i Sverige år 2007 och har sitt huvudkontor i Stockholm. För mer information besök www.turkietresor.se

Mer information:Olof Engvall, presskontakt Resurs Bank: +46-736-61 20 43, olof.engvall@resurs.se